• 6 Ekim 2022
  • 109 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Ataberk Kaçar

New York, Londra ve Milano’dan sonra Paris Moda Haftası ile ‘moda ayı’ bitiş çizgisine ulaştı. 3 büyük moda başkentinden sonra son merceğimizi Paris podyumlarına tutuyoruz, gelecek 6 ay için heyecanlanacağınız birbirinden cesur trend ve görünümler yazının devamında!

Cesur Açılımlar

Birbirinden lüks modaevlerinin kreatif direktörleri, tanıdık olan gardırop ürünlerini yeniden moda sahnesine davet ediyor. Tercih edeceğiniz parçaların beklenmedik yerlerinde yer alan yuvarlak kesikler, kombinlerinize daha ilginç ve dinamik bir hava katabilir, bizden söylemesi!

Tayt mı Çorap mı?

4 büyük moda haftasını incelediğimizde tasarımcıların bu yıl aksesuar konusunda oldukça iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Seksi bir görünümün başrolü olarak karşımıza çıkan file çoraplar, gelecek sezon gardıroplarımızda tayt ile güncellenebilir. Neredeyse her parçayla uyum içinde dans eden file taytlar, özellikle soğuk günlerde süper kahramanınız olmaya hazır!

Göğüs Dekoltesinde Yeni Dönem

‘Göğüs dekoltesine yeni bir bakış getirecek parçalar ne zaman trend olacak?’ Sorusu bazı günlerde aklınızı kurcalıyorsa, Paris Moda Haftası podyumlarına yakın bir bakış atmanızı öneririz. Loewe ve Givenchy podyumlarından ilhamla gelecek sezon göğüs dekoltesinde yepyeni bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz!

Baştan Aşağı Deri

Milano Moda Haftası’nda da sıkça karşılaştığımız deri parçalar, Paris podyumlarında ‘takım’ olarak karşımıza çıkıyor. 2023 İlkbahar-Yaz aylarında lüks ve ihtişam kodlu bir görünüm istiyorsanız, deri bir takım kesinlikle işinizi görecektir.

Sahne Bella Hadid’in…

COPERNİ

Teknoloji ve modanın birçok konuda iş birliği yaptığını söyleyebiliriz, ancak Coperni’nin 2023 İlkbahar-Yaz şovunda Bella Hadid ile yaptığı iş birliği sonucunda ortaya çıkan sonuç gibisini görmediğinize eminiz. Bella Hadid’in podyum kapanışını üstlendiği şovda, podyuma sadece iç çamaşırıyla çıkması ilk başta kafa karışıklığı yarattı. Popdyumun ortasına geldiğinde süper modeli karşılayan iki bilim insanı, elbiseye dönüşen son teknoloji bir sıvıyı sakin ve soğukkanlı hareketlerle genç modelin vücuduna püskürttü. Hadid, dakikalar öncesine kadar sıvı formunda yer alan elbiseyle podyumu ihtişamlı bir şekilde kapatırken, gelecek sezon moda haftalarında daha çok şaşıracağımızın sinyallerini vermiş oldu.

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

FENDI, Italyan Triko Tedarikçisi Maglificio Matisse’nin Hisselerinin Büyük Bir Kısmını Satın Alıyor

  • 6 Ekim 2022
  • Ani Nalyan

Bunlar da hoşunuza gidebilir