Güneşe Karşı Bakım Rutini

gunese-karsi-bakim-rutini

Tatilde cilt bakımı rutini oluşturmak güneşin zararlarına karşı da cildinizi korumanız anlamına geliyor. La Roche-Posay’ın ​yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen koyu cilt lekelerine karşı üç aşamalı etkili bakım önerisini not edebilirsiniz!..

Yaz aylarında cildin aşırı miktarda UV ışınına maruz kalması koyu cilt lekelerini (hiperpigmentasyon), daha da arttırıyor ve belirginleştiyor. Yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen koyu cilt lekeleriyle mücadele için 3 aşamalı güçlü bakım rutininde; La Roche-Posay’nin en yeni ürünleri MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, MELA B3 Serum ve UV ışınlarına karşı en etkili filtreye sahip olan Anthelios UVMUNE 400 Güneş Kremi bulunuyor. 3 aşamalı güçlü bakım rutini, tatilde veya şehirde siz güneşin keyfini çıkarırken cildinizin sağlığını koruyor, size de lekesiz bir yazın tadını çıkarmak kalıyor.

1. ADIM TEMİZLEME: La Roche-Posay Mela B3 Micro-Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli Koyu lekelere karşı daha önce hiç olmadığı kadar etkili yeni içerik Melasyl içeren yüz temizleme jeli, ilk kullanımdan itibaren cildi arındırarak daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Mikro-peeling etkisiyle, yüz, boyun, dekolte, eller dahil olmak üzere tüm cilt fototiplerinin kullanımına uygun olan temizleme jelini hassas ciltler bile kullanabiliyor.

2. ADIM BAKIM: La Roche-Posay Mela B3 Serum Koyu lekelerin görünümünü iyileştirmek için tasarlanan patentli yaşlanma karşıtı La Roche-Posay molekülü Melasyl ve B3 vitaminin formu olan %10 Niasinamid ile güçlendirilen serum, en inatçı koyu lekeler dahil olmak üzere ciltteki renk değişikliklerinin gözle görülür şekilde düzeltilmesine yardımcı olurken cildi yatıştırıyor ve eşit bir cilt tonu sağlıyor.

3. ADIM KORUMA: La Roche Posay Anthelios Uvmune 400 Invisible Fluid SPF50+ Güneş ışığına maruz kalan tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, görünmez hafif dokusu, kuma, suya ve tere dayanıklı formülüyle cilt tarafından hızla emiliyor. En uzun UV ışınlarına karşı etkili UV filtresine sahip olan güneş koruyucu krem, SPF50+ içeren çok yüksek faktörlü güneş koruması ile yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor, göz çevresinde de kullanılabiliyor. Beyaz iz bırakmadan ve ağırlık yapmadan, yazın güneşin tadını çıkartmanıza yardımcı oluyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir