Haftalık Burç Yorumu: 12-18 Temmuz

haftalik-burc-yorumu:-12-18-temmuz

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, haftanın ilk gününe ikili ilişkilerinizle ilgili konular ön planda başlıyorsunuz. Duygusal olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri banka işlemleri ,kredi konuları gündeme gelebilir. Sakin ve dikkatli olmanız önemli Perşembe ve Cuma günleri ışıklar (Ay ve güneş ) burç değiştiriyor. Rutinde kalmanız araştırma yaparak geçirmeniz yerinde olur. Hafta sonunu daha çok aile ortamınızda büyüklerinizle vakit geçirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, pazartesi günü özellikle çalışma ortamınızda koşturmalı geçebilir. Rakiplere karşı sakin olmanız yerinde olur. Salı ve Çarşamba günleri ikili konular gündemde olacak. Özellikle yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günlerini rutin aktiviteler ile geçirmeniz Işıklar(ay ve güneş ) burç değiştirirken aksaklıklara karşı sizi koruyacaktır. Hafta sonunu kişisel konularınızı derleyip toplamanız yerinde olur.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftanın il günü sizin çocuklarınız ilgilenmeniz için uygun etkiler altında. Yaratıcı konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yoğun koşturmalı günler olabilir. Anne tarafından kuzenleriniz ile programlarınız olabilir. Perşembe ve Cuma günü ay ve güneş burç değiştirecek bu sebeple özellikle ikili ilişkilerde temkinli davranmanız iyi olur. Hafta sonu sizin için aile içinde sohbet ortamlarının olacağına işaret ediyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, pazartesi günü evinizle ilgilenebilir, annenizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günlerini kişisel bakımınıza ayırabilir, estetik işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ışıklar (ay ve güneş ) hassas derecelerden burç değiştirecekler bu sebeple rakiplerinize karşı dikkatli olup , kendinizi yormamaya özen gösterin. Hafta sonunu evinizde eşiniz, partnerinizle yüzme programı yapabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, pazartesi sizin için özellikle de kardeşleriniz ve uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla iletişimin yoğun olduğu bir gün olabilir. Salı ve Çarşamba günleri emlak alım satım konuları gündeme gelebilir. Merkür’ün Retro harekette olduğunu unutmadan dikkatli olun. Perşembe ve Cuma günleri ay ve güneş kritik derecelerden burç değiştirecek bu sebeple rutin dışı bir aktivite planlamamanız yerinde olacaktır. Hafta sonu sizin için sağlığınızı düşünerek dinlenme zamanı.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, haftanın ilk günü sizin için bankacılık işleriniz için uygun etkiler altında. Kredi kartı işlemlerinde Merkür retro hatalara karşı dikkatli olmanızı söylüyor. Salı ve Çarşamba günleri sizin için iletişimin oldukça arttığı günler ,yurt dışından beklediğiniz bir haber sizi şaşırtabilir. Perşembe ve Cuma günleri evinizde rutin işlerinizi toparlamanız ay ve güneşin hassas derecelerden burç değiştirmesi sebebiyle uygun olacaktır. Hafta sonunu kendinizi şımartarak geçirmeniz sizi motive edecektir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler; haftaya yüksek enerji ile başlıyorsunuz. Kişisel konularınızı toparlamanız için uygun etkiler altında olacaksınız. Salı ve Çarşamba günlerini parasal konularınızı halletmek için kullanabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ışıklar (ay ve güneş) kritik derecelerden burç değiştiriyorlar bu sebeple iletişiminizde çok ısrarcı olmamanız önemli olacaktır. Hafta sonunu evinizde ailenizle beraber geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftanın ilk günü yurtdışı konuları ,vize işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Uyku sorunlarına karşı önlem alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri enerjiniz yükseliyor. Kişisel işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ay ve güneş düğüm noktalarını tetikleyerek burç değiştirecekler. Bu sebeple özellikle ailenizle ilişkilerinizde özenli olmanız yerinde olacaktır. Hafta sonu yakın arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, haftanın ilk günü sosyal alanlarınız hareketli olabilir. Gelir gider dengenize dikkat etmeniz iyi olur. Salı ve Çarşamba günlerini kendi alanlarınızda kalabalıklardan uzak geçirmeniz enerjinizi korumanıza destek olacaktır. Perşembe ve Cuma günü kendinizle ilgili konularda rutini değiştirmemeniz ay ve güneş burç değiştirirken dengenizi koruyacaktır. Hafta sonu ailenizle birlikte aktivite programlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftaya kariyer konularınız ile başlıyorsunuz. Söylemlerinizde inatçı tavırda olmamanız size kazandıracaktır. Salı ve Çarşamba günleri aile büyükleri ile ilgilenmeniz söz konusu olabilir. Perşembe ve Cuma günleri ay ve güneş hassas derecelerden burç değiştirecekler,kendi alanlarınızda kalarak kalabalıklardan uzak olmanız yerinde olur. Hafta sonu sizin enerjinizin oldukça arttığı zamanlar olacak. Kendinizle ilgilenebilir,bakımlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar; pazartesi günü yurtdışı eğitim öğretim,vize işlemleri için uygun görünse de Merkür Retro sebebiyle dikkatli olmakta fayda olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri gerek kariyer gerekse aile alanlarınız hareketleniyor. Denge kurmak önemli. Perşembe ve Cuma günleri ışıklar(ay ve güneş ) burç değiştiriyor,bu sebeple rutinden ayrılmayarak toparlanması gereken konuları ele alabilirsiniz. Hafta sonu sizin için evinizde kendi alanlarınızda dinlenme günü olabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftaya sağlık kontrollerinizi planlayarak başlıyorsunuz. Özellikle üreme organlarınızla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri gündeminiz yeni bir yabancı eğitim olabilir. Başlamadan önce şartlarını iyice araştırmanız yerinde olur. Perşembe ve Cuma günleri ay ve güneş kritik noktalardan geçecek, iş ve özel hayat dengenizi korumalısınız. Hafta sonu sizin için yeni sosyal ortamlarda parlamanız için uygun etkiler vaad ediyor.

Photo by Ouassima Issrae on Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir