Okula Dönüş Heyecanı Başlıyor…

okula-donus-heyecani-basliyor…

Yaz tatilinin sonlanmasına sayılı günler kala markalar yavaş yavaş ‘okula dönüş’ koleksiyonlarını tanıtmaya başladı. DeFacto’nun yeni eğitim-öğretim yılı için hazırladığı koleksiyon, çocukları yeni okul dönemi için heyecanlandıracak gibi görünüyor.

DeFacto, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala çocukların okul heyecanının en önemli ortağı olmaya hazır yeni koleksiyonunu tanıttı. Marka, tarzıyla okulda dikkat çekmek isteyen, her yaş grubundan öğrencinin ihtiyacı olan özel parçaları okula dönüş koleksiyonunda bir araya getirmiş.

‘Ulaşılabilir Moda’ anlayışıyla her yaşa ve her tarza hitap eden DeFacto, okula dönüş heyecanı yaşayan çocuklar için geniş bir okula dönüş koleksiyonu hazırlamış. Yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklara başlayan her yaş grubunun ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran marka, kıyafetten çantaya, aksesuardan ayakkabıya kadar geniş yelpazeye sahip bir koleksiyon hazırlamış.

Tişört, gömlek, kazak, etek ve pantolonların yer aldığı koleksiyonda, tamamlayıcı rolü üstlenen aksesuarlar ve ayakkabılar da dikkat çekiyor. İster spor ister klasik tarzıyla okul sıralarında yer almak isteyen her yaştan öğrenci için birçok model okula dönüş koleksiyonunda bulunuyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir