Charlotte Tilbury Beauty şimdi Sephora Türkiye’de!

charlotte-tilbury-beauty-simdi-sephora-turkiye’de!

Charlotte Tilbury Beauty, Türkiye’de ilk önce 28 Ağustos 2024 tarihinde Sephora App ve sephora.com.tr’de, 29 Ağustos 2024’te ise seçili Sephora mağazalarında satışa sunuluyor.

Sephora, İngiliz girişimci ve yıldızların makyaj sanatçısı Charlotte Tilbury MBE tarafından kurulan ödüllü, lüks; makyaj, parfüm ve cilt bakım markası CHARLOTTE TILBURY’i güzellik tutkunlarıyla Türkiye’de ilk kez Sephora’da buluşturmaya hazırlanıyor. 

Markanın Türkiye’ye gelişi, Charlotte Tilbury Beauty’nin felsefesinin heyecan verici bir kutlamasına işaret ediyor; güzelliğin özgüven veren ve dönüştürücü etkisini güçlendirmek!

Charlotte, 30 yılı aşkın süredir gerçek bir vizyoner ve yenilikçi olarak öne çıkıyor. Sanat uzmanlığını, yaştan bağımsız olarak herkesin kullanabileceği ve alışveriş yapabileceği dönüştürücü güzellik sırlarını aktarmasıyla küresel güzellik dünyasında bir devrim yaratıyor.

Charlotte, herkesin kendinin en güzel halinde hissetmesi gerektiğini ve bunu hak ettiğine inanıyor. Bugün Charlotte, dünyanın en ünlü güzellik girişimcilerinden ve makyaj sanatçılarından biri olup, dünyada sevilen ve ödüller kazanan makyaj, parfüm ve cilt bakım markası olarak sınır tanımamaya devam ediyor.

Sephora Türkiye müşterileri, ikonik Pillow Talk, Airbrush Flawless ve Magic Skin koleksiyonları da dahil olmak üzere Charlotte’un cilt bakımı ve makyaj alanında en çok satan ürünlerini artık deneyimleyebilecek. Ayrıca seçili mağazalardan randevu alarak Tilbury makyaj uzmanlarından ücretsiz makyaj servisi alabilecekler.

Ani Nalyan Dijital İçerik Direktörü

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve İletişim bölümünden mezun olan Ani, üniversite yıllarından bu yana içerik üretimi konusunda tecrübe kazanıp 2022’de Marie Claire bünyesine editör olarak katılmıştır. 2023’te ise dijital içerik direktörü görevine yükselmiştir. Şu anda dijital alanı kapsayan editoryal süreçlerde ve projelerde aktif olarak rol almaktadır.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir