Ayakkabı Dünyası Ile Tüm Adımlar Pekiyi

ayakkabi-dunyasi-ile-tum-adimlar-pekiyi

Yaz tatilinin bitmesi ve okulların açılmasına az bir zaman kala, okul alışverişi heyecanı başlıyor. Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, geniş koleksiyonuyla öğrencileri ve aileleri yalnız bırakmıyor, yeni tasarımlarıyla okula dönüş dönemini keyifli hale getiriyor.

Ayakkabı, kalemlik, matara, okul, sırt ve beslenme çantası gibi tüm okul ihtiyaçlarına cevap veren Ayakkabı Dünyası, geniş ürün yelpazesi ve modern tasarımları ile okula dönüş alışverişinde öğrencilerin ve ebeveynlerin ilk tercihi oluyor. 

Kiddo’dan tarzına düşkün minikler için göz alıcı modeller

Okul alışverişinin olmazsa olmazı ayakkabılar, Kiddo ile tarzına düşkün minikleri mutlu ediyor. Kız çocuklar için bej, beyaz, siyah gibi sade renkleri parlak taşlar ve zincir aksesuarlarla birleştiren Kiddo, ışıltılı ve zarif modeller sunuyor. Parlaklık ve ışıltının kendini hissettirdiği koleksiyonda, yapışkan bantlı tasarımlar ve makosen tarzı kolej ayakkabıları ön plana çıkıyor.

Konforundan ödün vermek istemeyen hareketli erkek ve kız çocuklarına ise kaliteli materyallerden ve rahat tabanlardan üretilen sneaker’lar eşlik ediyor. Kiddo; kırmızı, mavi, yeşil desenli sportif ve havalı modelleriyle küçüklerin okul neşesine ortak oluyor.

Dünya markalarının yeni modelleri de Ayakkabı Dünyası’nda yerini alıyor

Dünyanın önde gelen markalarının rengarenk ve dinamik ürünleri, çocuklara okula dönüş modasında öncülük ediyor. Nike, adidas, Puma gibi spor markalarla birlikte; Batman, Benetton, Coral High, Gap, Harry Potter, Jordan, Kaukko, Kral Şakir, L.O.L, Paw Patrol ve Sonic gibi popüler markalar ve karakterler, miniklerin favorileri arasında bulunuyor.

Yeni sezon okul ve beslenme çantalarıyla kombinler tamamlanıyor

Ayakkabı Dünyası, ayakkabı modellerinin yanı sıra sırt çantaları, beslenme çantaları, kalem kutuları ve mataralar gibi çeşitli ürünleriyle de okula dönüş alışverişinde ailelerin ilk tercihi oluyor. Lisanslı ürünler, canlı tasarımlarıyla öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

Tüm çocuk ayakkabısı modellerine; kadın, erkek ve çocukların vazgeçilmez alışveriş destinasyonu Ayakkabı Dünyası mağazaları ve ayakkabidunyasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir