KIŞ DÜĞÜNLERİ İÇİN MEKAN REHBERİ

kis-dugunleri-icin-mekan-rehberi

Fotoğraf: Çubuklu 29

Bu yazımızı “Kış düğünü de neymiş canım? Düğün dediğin yazın olur.” Diyenlere adıyoruz. Zira kış düğünü de, en az yaz düğünü kadar güzel olur. Bu noktada önemli olan tek şey, tabii ki doğru insandan sonra, doğru mekanı seçebilmek!

Hayallerinizdeki düğünü gerçeğe taşıyacak mekanın davet ettiğiniz konuklarınızın yanı sıra, tüm istediklerinizi de kucaklayabilecek olması gerek. Yani harika görünen bir mekanın kapasitesi sizin sayınız için yetersizse mekan arayışı mecburen devam ediyor. Bu süreç çok yorucu da olabildiğinden strese yenilen taze aşklar eskimesin diye; evlilik hazırlığı yapan ve hayatlarını birleştirecekleri gün aşklarına ev sahipliği yapacak doğru mekan seçiminde destek olmaya karar verdik! Onlarca örneğiyle orada yapılan kış düğününün harika geçtiğini görebileceğiniz, güvenebileceğiniz ve belki de ‘Evet’ diyeceğiniz; kış düğünleri için İstanbul’un en iyi mekanlarını bir araya getirdik.

Gerisi sizde!



RAFFLES ISTANBUL

Zorlu Center’ın içinde bulunduğu için bu adres ulaşım bakımından son derece kolay.

Otel düğünler için özel bir gelin süiti ve her an yanınızda olacak bir “düğün butler”ı da temin ediyor. Kokteyllerde 1000, oturmalı düzende de yaklaşık 700 kişilik kapasiteye sahip otelde kolonsuz, ikiye bölünebilir ve yüksek tavanlı balo salonunda büyük led ekran ve truss asabilme imkânı da var. 1.200 metrekarelik Raffles Balo Salonu’na otelin ana girişinden ayrı giriş yapmak için bir kapı ve yine kendine ait geniş bir fuayesi de mevcut.

Adres: Levazım, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş/Şişli

SAİT HALİM PAŞA YALISI

19. yüzyıl Osmanlı mimarisinin görkemli atmosferiyle Boğaz’daki nadide yalılardan olan bu adresin manzarası görülmeye değer. Yemekli düzende 600, kokteyl düzenindeyse 1200 kişilik kapasiteye sahip yalının, istediğinize göre seçebileceğiniz iki bahçesi, rıhtımı ve 10 farklı salonu bulunuyor. Yalı düğün paketinde karşılama kokteyli, dört bölümlük düğün yemeği, pasta, hamam keyfi, süit balayı odasında konaklama ve ertesi gün özel kahvaltı yer alıyor. Dört tarafı cam kaplı Harem Bahçe Salonuysa, yıl boyunca en çok tercih edilen alanı.

Adres: Köybaşı Caddesi No.83 Yeniköy

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir