Burcunuz Giyim Tarzınızı Nasıl Etkiliyor?

burcunuz-giyim-tarzinizi-nasil-etkiliyor?

Burcunuz hayat stilinizin yanı sıra günlük stilinizi de fazlasıyla etkileyebilir. Adeta yaşam stilimizi belirleyen burçların kıyafet seçimimizdeki etkilerine detaylıca bakalım.

Koç

Mücadeleci yapısıyla tanıdığımız Koç, stilinde kendini öne çıkaran parçalara öncelik verir. Gösterişli parçalar, büyük mücevherler ve ışıltılı parçalar tam anlamıyla Koç’ları yansıtır.

Boğa

Sakin ve güvenilir olmalarıyla öne çıkan Boğa burçları, sadelik ve şıklığı sentezlemeyi severler. Günlük hayatlarında yalın ve konforlu parçaları tercih ederek daha çok doğal renklere yönelirler.

İkizler

Değişken ve enerjik kişilikleriyle tanınan İkizler, stilinde hareket özgürlüğü sunan parçalara öncelik verir. Daha çok canlı ve parlak renkleri tercih ederken, sade kıyafetlerle dahi dikkat çeken bir görünüm sunabilir.

Yengeç

Oldukça duygusal ve hassas olan Yengeç’ler, stillerinde yalın bir zarafet barındırılar. Bazen yumuşak, bazen keskin parçalar tercih ederek beklenmedik bir anda ters köşe yapabilirler.

Aslan

Doğuştan liderlik vasfı taşıyan Aslan, stilinde gösterişli ve lüks parçalara yer verir. Cesur desenleri ve renkleri rahatlıkla ve büyük bir ustalıkla taşır. Büyük ve dikkat çeken mücevherler ve aksesuarlar tam anlamıyla Aslan’ları yansıtır.

Başak

Titizlikleriyle bilinen Başak’lar, giyim tarzlarında da bunu öne çıkarır. Genellikle temizliğin ve saflığın sembolü olan beyaz ve açık renkli kıyafetleri tercih ederler.

Terazi

Terazi stilinde dengeye ve uyuma dikkat eder. Modayı ve trendleri yakından takip ederek, farklı parçaları en doğru şekilde kombinlemek Terazi’nin işidir.

Akrep

Tutkulu ve hırslı olmalarıyla bilinen Akrep’ler girdikleri her ortamda stilleri ve duruşlarıyla dikkat çekmek isterler. Gizemli bir hava yaratan parçaları kullanmayı seven Akrep, siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu parlak ve dikkat çeken parçaları çok iyi taşır.

Yay

Tutkulu ve maceracı yapısıyla tanıdığımız Yay, stilinde rahatlığına ve konforuna önem verir. Onları genellikle spor kıyafetler, denim parçalar ve tişörtlerle görebiliriz.

Oğlak

Kararlı ve tutucu kişiliğiyle öne çıkan Oğlak, her zaman için klasik parçalardan yanadır. Kumaş pantolonların, gömleklerin ve eteklerin bolca bulunduğu bir gardıroba sahip olan Oğlak burcu, şık ancak gösterişten uzak parçaları tercih eder.

Kova

Yenilikçi ve akılcı yapısıyla tanıdığımız Kova’lar, giyim tarzlarında da sıra dışı tercihleriyle öne çıkarlar. Sıradanlıktan uzak farklı tarzıyla girdikleri tüm ortamlarda daima gözleri üzerine çekerler.

Balık

Duyguları en yoğun şekilde yaşayan Balık, stilinde de romantik bir duruş sergiler. Uçuş uçuş elbiseler, gömlekler, şifon ve ipek kumaşlar tam anlamıyla Balık’ları yansıtır.

Kapak: @kyliejenner

  • İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Özgüvenli ve başarılı olmalarıyla öne çıkan 3 burç

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir