Haftalık Burç Yorumu: 26 Ağustos – 1 Eylül

haftalik-burc-yorumu:-26-agustos-–-1-eylul

MERKÜR İLERİ HAREKETİNE GEÇİYOR. MARS İKİZLER BURCUNA GEÇİŞ YAPIYOR.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, haftaya para ve bankacılık işleri ile başlayabilirsiniz. Yatırım işlemleri için uygun bir zaman dilimi ancak Merkür’ün retro hareketi evinizle ilgili harcamalar yapmanıza sebep olabilir. Çarşamba itibarıyla daha çok yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile iletişiminiz artabilir. Neyi nasıl söylediğinize dikkat etmeniz yanlış anlaşılmaları engelleyecektir. Hafta sonu eviniz ve aileniz gündeminizde olacak. Aile toplantıları düzenleyebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa’lar, haftanın ilk iki günü kişisel konularınızı halletmeniz için uygun. Rutin estetik bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Çarşamba itibarıyla parasal konularınız ön plana çıkıyor. Aile içi konuşmalar yoğunlaşabilir. Mars’ın burcunuzdan çıkması ile daha sakin günler yaşamaya başlayacaksınız. Hafta sonu sizin için kardeşlerinizle yakın çevre gezileri yapabileceğiniz günler .

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftanın ilk iki günü kendi alanlarınızda kalmanız, kalabalıklardan uzak olmanız enerjinizi korumaya destek olacaktır. Uyku problemlerine karşı önlem alabilirsiniz. Çarşamba itibarıyla enerjiniz yükseliyor, kişisel işlerinizi planlayabilirsiniz ancak henüz Merkür geri hareketinde olduğu için yeni bir konuya başlamayın. Burcunuza geçen Mars ile mücadele gücünüz artacak. Hafta sonunu çekirdek ailenizle birlikte geçirebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, haftanın ilk iki günü hedeflerinize odaklanmak, toplu kazançlarınızı gözden geçirmek için uygun günler. Çarşamba yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Konsolosluk ve vize işlerinizi dikkatle ele alabilirsiniz. Merkür’ün burcunuzdaki geri hareketi dolayısıyla evrak işlerinde dikkati elden bırakmayın. Hafta sonu Ay’ın burcunuza geçişiyle enerjiniz yükseliyor. Kendinize ait birikmiş işleri ele alabilir, rutin bakımlarınızı yaptırabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, haftaya kariyer konuları ile giriş yapıyorsunuz. Toplantı ve görüşmelerinizi bu günlere denk getirerek farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Çarşamba itibarıyla sosyal çevreniz hareketlenmeye başlıyor. Cesur ve özgüvenli tavırlarınızla öne çıkabilirsiniz. Hafta sonu kendi iç dünyanızda kalmanız ve dinlenme zamanı olacak. Uyku sorunlarına karşı ağır yemeklerden kaçının.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, Pazartesi ve Salı günü sizin şans etkilerinizin yüksek olduğu eğitim öğrenim faaliyetleri için araştırma yapabileceğiniz günler. Çarşamba itibarıyla kariyer hayatınızda öne çıkmaya ve cesurca adımlar atmaya başlayacaksınız. Burcunuzun yöneticisinin henüz Retro harekette olduğunu hatırlamalısınız. Hafta sonu itibarıyla sosyal çevreniz hareketlenmeye başlıyor. Yeni gruplarla tanışabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler; haftanın ilk iki günü miras ve nafaka ödemeleri ya da başkalarından alacaklarınızı tahsil etme günleriniz olabilir. Çarşamba itibarıyla yabancı eğitim öğretim konuları canlanabilir. Şanslı etkiler altındasınız. Cesurca karar vermeden önce Merkür retrosunun bitmesini bekleyebilirsiniz. Hafta sonu ebeveynleriniz ile ilgilenebilir, aile toplantıları planlayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftanın ilk iki gününe ikili ilişkileriniz ile başlıyorsunuz. Hızlı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Çarşamba itibarıyla gündemini gecikmiş borç ve alacaklar olabilir. Bununla ilgili cesur adımlar atıp konuyu kapatabilirsiniz. Hafta sonu için kendi alanınızda seyahat ve yolculuk planları yapabilirsiniz. Şanslı etkiler altında olacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, haftanın ilk iki günü oldukça yoğun geçebilir. Çalışma ortamızda hızlı değişimler yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz yerinde olur. Çarşamba itibarıyla ikili konular gündeme gelmeye başlayacak. Karşı alanınıza geçen Mars ile cesur adımlar atabilirsiniz. Hafta sonunu daha çok dinlenerek geçirmeniz krizlere karşı sakin kalmanıza destek olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftanın ilk iki günü yaratıcılığınızın arttığı günler. Kişisel gelişiminiz için araştırmalar yapabilir, çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba itibarıyla koşturmalarınız özellikle çalışma ortamınızda artacak. Sağlığınızı düşünerek adım atmanız yerinde olur. Hafta sonu sevdiğiniz kişi ile son haftalarda gündeminizde olan konuları detaylıca konuşmak için uygun olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar; haftaya eviniz, aileniz ve anneniz ile konuları hallederek başlıyorsunuz. Uzun zamandır ertelediğiniz konuları tamamlamak için adım atabilirsiniz. Çarşamba itibarıyla yaratıcılığınız ön plana çıkıyor. Kişisel alanlarınızda beklettiğiniz konularda cesurca kararlar verebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili hareketli günler başlıyor. Hafta sonu kendinize ayırıp koşturmalardan uzak dinlenmeniz yerinde olur.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftaya yoğun bir iletişim trafiği ile başlıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız veya kardeşlerinizden gelen haberler ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba günü itibarıyla ev, aile, yuva konuları aktifleşiyor. İç dengenizi korumanız son derece önemli olacak. Hafta sonu aşk ilişkileriniz ve çocuklarınız ile ilgili güzel konularla süslenecek. Bulduğunuz yaratıcı çözümler için kendinizi kutlayabilirsiniz.

Photo by Vedrana Filipović on Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir