Ege’de Yetişen ürünlerin Yer Aldığı Cilt Bakım ürünleri

ege’de-yetisen-urunlerin-yer-aldigi-cilt-bakim-urunleri

Yunan adalarında yetişen zeytinyağı, badem, kekik ve daha birçok doğal bileşen, cilt bakım ürünlerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Yunan adalarında öne çıkan ürünlerin yer aldığı cilt bakım ürünleriyle yaz tatilinize hazırlanabilirsiniz.

Haziran-Temmuz 2024 sayısından

Hazırlayan: İrem Naz Güvel

  • Kos

Nuxe sıkılaştırıcı ve aydınlatıcı etkili bakım kremi 800 TL

Kos adasında bolca tüketilen domatesin, içeriğinde yer alan yüksek miktarda likopen,

A ve C vitaminleri ve mineraller sayesinde cilt sağlığına katkısı çok. Cilt bakım ürünlerinde de sıklıkla kullanılan domates özleri, cildi besleme, temizleme ve gençleştirme gibi alanlarda kurtarıcı görevi üstleniyor. İçeriğinde domates özü olan Nuxe’ün sıkılaştırıcı ve aydınlatıcı etkili bakım kremi, domatesin cilt tonunu dengeleme, parlaklık verme ve kırışıklık azaltma gibi etkilerinden yararlanıyor.

  • Sakız

Avon Care yoğun nemlendiricili vücut losyonu 149,99 TL

Sakız adasında yetişen badem, içeriğindeki vitaminler, mineraller ve doğal yağlar sayesinde cilt için son derece faydalı bir bileşen olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca içeriğinde bulunan E vitamini ile cilt hücrelerinin yenilenme sürecini hızlandırıp bu sayede cildin daha genç, taze ve sağlıklı bir görünüm kazanmasında da rol oynuyor. Avon Care’in yoğun nemlendiricili vücut losyonu, içeriğindeki badem sütü, gliserin ve E vitamini ile cildin nemlenmesine destek oluyor.

  • Rodos

Bee’o yaşlanma ve kırışıklık karşıtı serum 799,90 TL

Bal, doğal olarak antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleriyle dikkat çektiği gibi çok etkili bir nemlendirici. Aynı zamanda, cilde aydınlık verme ve ciltteki tahrişi azalmada da oldukça başarılı. Ham bal, arı zehri, hyaluronik asit ve patentli saf Anadolu propolisin yer aldığı Bee’o’nun yaşlanma ve kırışıklık karşıtı serumu, cildinizi aydınlatıp daha genç bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

  • Sisam

TheLifeCo doğal cilt bakım kremi 549,90 TL

Yunanistan denilince ilk akla gelen ürün, tabii ki zeytin. Zeytinin insan vücuduna sağladıkları saymakla bitmiyor. Vitaminler, antioksidanlar ve doğal yağlar sayesinde cilde iyi geldiğinden, nemlendirici, temizleyici, antiaging ve cilt tonunu dengeleyici olarak yararlanılabilir. Zeytinin bu özelliklerinden verim almak için TheLifeCo’nun nemlendirici cilt bakım kremine bir şans verilebilir.

  • Santorini

Korres Santorini Grape yüz yağı 1.450 TL

Üzüm, içeriğinde bulunan antioksidanlar, vitaminler ve doğal asitler sayesinde cilt sağlığında yer verilmesi gerekenlerden. Üzümdeki doğal asitler, cilt tonunu dengeleyerek lekelerin ve pigmentasyonun azalmasını sağlarken, cildin sakinleşmesinde ve tahrişin azalmasında da etkili olabiliyor. İçeriğini Santorini’nin üzümlerinden alan Korres’in Santorini Grape serisinden, cilt dokusunu iyileştirmek ve cildin koruyucu nem bariyerini güçlendirmek için yararlanılabilir.

  • Mykonos

L’occitane arındırıcı maske 1.120 TL

Yüzyıllardır tıbbi ve kozmetik amaçlarla kullanılan kekik, antioksidanlar, antiseptik özellikler ve vitaminler sayesinde cilt sağlığına birçok katkıda bulunuyor. Ciltteki yağları ve kirleri temizleyerek gözeneklerin açılmasını ve cildin nefes almasını sağladığından, sivilce ve siyah noktaların oluşumunu da önlüyor. L’Occitane arındırıcı maskesi içeriğindeki kekik sayesinde ciltteki yağları emme özelliğine sahip. Bu sebeple cilt kusurlarını en aza indirmek isteyenler bu üründen yararlanabilir.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir