Victoria Bekcham’ın Hayatı Belgesel Oluyor

victoria-bekcham’in-hayati-belgesel-oluyor

Victoria Bekcham, geçtiğimiz yıl yayınlanan Beckham belgeselinin ardından yeni belgesel projesiyle gündemimizde. Yapımcılığını Emmy adayı Nicola Howson ve BAFTA adayı Julia Nottingam’ın üstleneceği belgesel, Posh’ın 90’lardaki Spice Girls döneminden David Beckham ile tanışmasına, It Girl’lükten moda tasarımcılığına, özel hayatından kendi güzellik markasını kurarak yükselişine odaklanacak.

Netflix üzerinden dizi halinde yayınlanacak olan belgeselin öncesinde, Victoria Beckham’ın kişisel tarihine hızlı bir bakış atıyoruz.

NEW YORK, NY – FEBRUARY 11: Designer Victoria Beckham walks the runway at Victoria Beckham – fashion show February 2018 during New York Fashion Week on February 11, 2018 in New York City. (Photo by JP Yim/Getty Images)

Fotoğraflar: Getty

Sebla Tanık Dijital İçerik ve Sosyal Medya Editörü

Radyo & Televizyon eğitimini tamamladıktan sonra, sosyoloji okurken bir yandan da kültür & sanat editörü olarak uzun yıllar çalışan Sebla; 2024’ün ocak ayında Marie Claire ekibine katıldı. Burada, dijital içeriklerinden ve sosyal medyasından sorumlu. Haberlerden modaya, güzellikten yaşama birçok farklı konuda görsel ve editoryal içerik üretiyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir