Geçmişten Günümüze Popülerliğini Koruyan Moda Trendleri

gecmisten-gunumuze-populerligini-koruyan-moda-trendleri

Geçmiş yıllardan bugüne uzanan moda trendlerinde, her gün yeni görünümlerle karşılaşsak da popülerliğini yıllar geçse de kaybetmeyen stil çizgileri söz konusu. Öyle ki, hem geçmişte hem de bugün yükselişte olan moda trendleri popülerliğini korumaya devam ediyor. O halde yıllara meydan okuyan moda trendlerine birlikte bakalım.

Zincir kolyeler

@shaninamshaik

2000’lerden bu yana neredeyse her kombine uyum sağlayabilen zincir kolyeler popülerliğini bugün dahi koruyor. Kombinlerinize tek bir hamleyle hareket katmak için istediğiniz tarzda zincir kolye kullanabilirsiniz.

Crop top’lar

@emrata

Crop top’lar öyle etkili bir moda trendi ki, özellikle 2010’larda hayatımıza girdi ve bir daha hiç çıkmadı. Doğru kombin ve ortamla eşleştiğinde favori bir parça olarak öne çıkan bu parçayı, hem yüksek bel hem de düşük bel parçalarla rahatlıkla bir araya getirebilirsiniz.

Çizgili gömlekler

@mathildadjerf

80’li yıllardan bugüne uzanan çizgili gömlek furyası etkisinden hiçbir zaman ödün vermedi. Şık ve rahat kombinlerin en kurtarıcı parçası olan çizgili gömlekleri aksesuarlar ve şapkalar ile zenginleştirebilirsiniz.

Lüks spor giyim

@kyliejenner

Şıkır şıkır elbiseler, etekler ve ceketlerle kendimizi her ne kadar çok şık hissettik de, konforlu bir spor kıyafetinin yerini hiçbir şey alamaz. Öyle ki, kısa zaman önce moda dünyasına yeniden iddialı bir giriş yapan bu trend lüks esintilerle dikkatimizi çekiyor. Siz de sevdiğiniz tarzda spor kıyafetlerle çabasız şıklık yaratabilirsiniz.

Kurtarıcı şapkalar

@kendalljenner

Popülerliğinden ödün vermeyen bir diğer trend ise ‘klasik kep şapkalar’. İster gündüz ister gece şıklığı farketmeksizin kombinlerinizin geçmişten günümüze en kurtarıcı parçalarından olan şapkalar hayatımızdan hiç çıkmayacak diyebiliriz. Özellikle saçlarınızla uğraşmak istemediğiniz günlerde kullanabileceğiniz bu parçaları stilinize rahatlıkla uydurabilirsiniz.

Kapak: @emrata

  • İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Stil sahibi olmanın altın kuralları

Ayben Yıldız Dijital İçerik Editörü

İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim bölümü mezunu olan Ayben, habercilik sektöründeki deneyimlerinin ardından 2023’te InStyle bünyesine katıldı. Şu an da Dijital İçerik Editörü olarak yaşam, moda ve magazin üzerine içerikler üretiyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir