Haftalık Burç Yorumu: 2-8 Eylül

haftalik-burc-yorumu:-2-8-eylul

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar haftaya aşk, duygusal ilişkiler, spekülatif alanlar konularında gerçekleşecek yeni ay enerjileri ile başlıyorsunuz. Çarşamba ile Cuma arası özellikle çalışma ortamınızda ki kadın figürlerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Merkür’ün düğüm noktalarını tetiklemesi sebebiyle konuları büyütmemelisiniz. Hafta sonu eşiniz, partneriniz ile hoşça vakit geçirebileceğiniz programlar planlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, haftaya sizin için eviniz, aileniz ,anneniz konularında yenilenme enerjileri sunan yeni ay enerjileri ile başlıyorsunuz.Çarşamba ile Cuma arasını hobilerinize,kişisel konularınıza ayırabilirsiniz. Merkür ‘ün düğüm noktalarından geçmesi sebebiyle yeni denemeler için Cuma gününü kullanabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınızı düşünerek çok fazla koşturmalardan uzak durmalı, evinizde dinlenebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftaya iletişim alanlarında cesurca adımlar attıracak yeni ay enerjileri ile başlıyorsunuz. Çarşamba günü itibariyle iç alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Merkür’ün düğüm noktalarından geçecek olması söylemlerinizde özellikle yakın çevrenize karşı dikkatli olmanıza işaret ediyor. Hafta sonu çocuklarınızla birlikte hobilerinize zaman ayırabilir. Kişisel bakım rutinlerinizle kendinizi şımartabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Haftaya parasal alanlarınızda yeni bir döneme etki edecek Yeni Ay enerjileri ile başlıyorsunuz. Çarşamba ile Cuma günleri arası daha çok yakın çevre kadın figürler gündeminizde olabilir. Merkür’ün burcunuzdan Aslan burcuna geçerken düğüm noktalarını tetiklemesi sebebiyle iletişimde hassas olabilirsiniz. Hafta sonu aile bireylerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz bir zaman dilimi olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, burcunuzda gerçekleşecek yeni ay enerjileri sizi hafta başı itibariyle yapmak istediklerinize sizi odaklandıracak. Çarşamba itibariyle parasal konular bankacılık konuları gündemde olacak. Ancak merkür’ün burcunuza geçişi sırasında ki aksaklıklara karşı dikkatli olmanızı öneririm. Hafta sonu sizin için yakın çevre gezileri için çok uygun. Kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınız ile fırsat yaratabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, haftaya yurtdışı konuları ,pasaport vize işlemleri için yeni bir dönemi gösteren yeni ay ile başlıyorsunuz. Çarşamba ile Cuma arası ön plana çıkmaya başlıyorsunuz. Kişisel konularınızı ele alabilirsiniz. Ancak yönetici gezegeniniz Merkür’ün hassas noktalarından geçişi ile arkanızdan yapılan konuşmaları da duyabilirsiniz. Hafta sonu aile içi toplantılarla rahatlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler; haftaya başkaları vasıtasıyla kazandığınız gelirlerinizde dönüşüm etkileri verecek bir yeni ay ile başlıyorsunuz. Çarşamba ile Cuma arası hayata bakışınızı değiştirecek şans etkileri ile karşılaşabilirsiniz. Ancak Merkür’ün düğüm noktalarından geçişi sırasında özellikle sosyal gruplarda ifadenize dikkat edin. Hafta sonu sizin için kendinize zaman ayıracağınız ,kişisel bakımınız ile ilgileneceğiniz zamanlar olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftaya kariyer alanında size yeni kapılar açacak yeni ay enerjileri ile başlıyorsunuz.Çarşamba ile Cuma arası hedefleriniz toplu kazançlarınız gündeminizde olacak. Merkürün hassas geçişi sebebiyle kariyer alanınızda ki söylemlerinize özen gösterin. Hafta sonu sizin için kendi alanlarınızda kalarak dinlenebileceğiniz bir zaman dilimi. Uyku sorunlarına karşı önlem alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, haftaya uzak yolculuklar, yabancı eğitim ve öğretim konularında yeni kapılar açacak bir yeni ay ile başlıyorsunuz.Çarşamba ile Cuma arası kariyer alanlarınızda toplantılarınız organize edebilirsiniz. Merkür ün hassas noktalardan geçmesi sebebiyle özellikle toplantı notlarınıza dikkat edin. Hafta sonu sizin için sosyalleşme zamanı olacak. Yeni gruplarla tanışabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftaya değişim etkilerinin yüksek olduğu miras nafaka gibi ödemelerde yeni bir dönemi başlatacak yeni ay etkileri ile giriyorsunuz. Çarşamba ile Cuma arasını daha çok yurtdışı konuları,seyahat ya da vize işlemleri ile ilgilenerek geçirebilirsiniz.Formları doldururken Merkür ‘ün düğüm noktalarını tetiklediğini hatırlamanız yerinde olur. Hafta sonu sizin için aile büyükeriniz ile vakit geçirme zamanı olabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar; haftaya ikili ilişkiler konusunda yeni anlaşmalar vaad eden bir yeni ay enerjisi ile başlıyorsunuz. Çarşamba ile Cuma arasını daha koşturmalı ve iç alanlarınızın karışıklığı ile uğraşarak geçebilir.Sakin kalmaya özen gösterin ve Merkürün tam karşı alanınıza hassas noktaları tetikleyerek geçmesi sırasında karşınızdakini kibir ile kırmamaya çalışın. Hafta sonunu yurtdışı seyahat planları yaparak geçirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftaya çalışma alanlarınızda yoğunluğunuza çözüm getirecek yeni ay enerjisi ile başlıyorsunuz. Çarşamba ile Cuma günleri arası ikili ilişkileriniz ,eşiniz ile dialoglarınız devrede olacak. Merkür ün düğüm noktalarını tetiklemesi ile kararsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonunu koşturmalardan uzak evinizde dinlenerek geçirmeniz size enerji verecektir. Bu günleri meditasyon ya da içsel çalışmalarla değerlendirebilirsiniz.

Photo by David Menidrey on Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir