Başak Burcu Kadınlarına Stil önerileri

basak-burcu-kadinlarina-stil-onerileri

Doğum ayında olduğumuz Başak burcunu kadınını tanımlayan en belirgin özelliklerin başında titizlik, sadelik ve zarafet geliyor. Hayatlarının her alanında olduğu gibi, giyim konusunda da detaylara özen gösterirler. Onlar için her parça anlamlı bir amaca hizmet etmelidir. İşte düzenli ve şık görünmeyi seven Başak burcu kadınına özel stil tüyoları!

Minimalist parçalarla fonksiyonelliği destekleyin

Başak burcu kadını, aşırıya kaçan süslü ve abartılı kıyafetlerde kendini iyi hissetmez. Yerine göre giyinmeyi bilir ve oyunu hep sade şıklıktan yana kullanır. Beyaz gömlek, iyi kesimli bir blazer ceket ve kusursuz bir jean, gününüzü kurtaracak olan demirbaşlar arasında dolabınızda yer almalı.

Doğal renk paletiyle klaslığı arttırın

Toprak tonları, kremler, bejler, gri ve pastel renkler, Başak burcu kadınının renk paletinden hiç eksilmez. Göz alıcı renklere değil, dingin ve sofistike bir görünüme yönelmeniz hiç de şaşırtıcı olmaz. Doğanın özünü ve temizliğini simgeleyen bu renkler, toprak burcu olan Başak’ın ruhuna hitap eder.

Kaliteli kumaşlar ve zamansız tasarımlar gözde

Başak kadını, kıyafetlerinde kaliteye önem verdiği için materyalini, dokusunu ve duruşunu inceleyerek mükemmelliği arar. İpek, kaşmir ve pamuklu kumaşlar, sadeliği zarafetle birleştirmeleriyle Başak’ın titiz tarzını tamamlar. Kıyafetlerinizin her daim ütülü olması, ayakkabılarınızın temiz olması ve genel olarak sağlıklı ve bakımlı bir görünüm, sizi her zaman öne çıkarır.

Kapak: @clairerose

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir