Venedik Film Festivali’nde öne çıkan Mücevherler

venedik-film-festivali’nde-one-cikan-mucevherler

Venedik Film Festivali’nin 81. edisyonu sona eriyor. Lido Adası’nda gerçekleşen festival haftası boyunca, filmler kadar A-List’in kırmızı halıda sergiledikler mücevher seçimleri de konuşuldu.

Yakında gösterime girecek olan Maria filminin prömiyeri için Venedik’e gelen Angelina Jolie, yaprakları açılıp kapanacak şekilde özel mekanizma ile tasarlanmış bir Cartier Rose Ouvrante 1972 çiçek broşu taktı.

Lady Gaga Joker filminin kırmızı halısına Tiffany & Co. imzalı, platin ve sarı altından yapılmış, elmaslarla süslü kolye ve Philip Treacy 2001 couture koleksiyonundan bir maske ile katıldı.

Yenilikçi tercihlerle görmeye alıştığımız Cate Blanchett omuzlarındaki Louis Vuitton yüksek mücevher koleksiyonundan kolyesiyle, Giorgio Armani elbisesini tamamladı.

İtalya’nın sembol isimlerinden Monica Bellucci, festival halısında renkli taşlarla süslü büyük Cartier kolyesiyle yürüdü.

Eva Green ise ismiyle koordine, Chopard imzalı, parlak zümrüt küpe tercihiyle kırmızı halıda yürüdü.

Fotoğraflar: Getty

Sebla Tanık Dijital Yayın Koordinatörü

Radyo Tv eğitimini tamamladıktan sonra, sosyoloji okurken bir yandan da kültür & sanat editörü olarak uzun yıllar çalıştı. 2024’te Marie Claire ekibine katıldı. Burada, modadan güzelliğe, kadın sorunlarından gündeme dair bir çok farklı konuda görsel ve editoryal içerik üretti. 2024 Ağustos ayı itibariyle Marie Claire’in dijital yayın koordinatörü olan Sebla, Marie Claire’in sosyal medya hesaplarından, internet sitesindeki içeriklerinden ve dijital yayın akışından sorumlu.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir