Haftalık Burç Yorumu: 9-15 Eylül

haftalik-burc-yorumu:-9-15-eylul

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, haftaya dönüşüm etkileri yüksek başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar ele aldığınız konuları fazla hırsa kapılmadan sakince tamamlamaya çalışın. Göz önünde olmak istemeyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yurt dışı bağlantılı işleriniz için araştırma yapabilirsiniz. Kişisel işlerinizi planlayabilirsiniz. Hafta sonu enerjileri daha çok evinize yeni eşyalar almayı destekliyor. Ayrıca aile büyükleriniz ile birlikte olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, haftaya ikili ilişkiler ile başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar takım çalışması gerektiren işlerinizi disiplinle ele alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sizin için bankacılık, kredi ve borçlar konusuna işaret etse de borç vermemeniz yerinde olur. Hafta sonu kişisel planlarınıza ağırlık verebilir, önemli görüşmelerinizi yapabilir, yurt dışı seyahat planları yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftaya rutin koşturmalarınız artarak başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar ele aldığınız konularda sağlığınıza da özen göstermeniz yerinde olur. Perşembe ve Cuma günleri sizin için ikili konuların hareketlendiği günler olabilir. Anlaşmazlıkları gidermek için uygun etkiler altında olacaksınız. Hafta sonu sizin için kendi içinize dönüp müzik dinleyerek ve yazarak kendinizi şifalandırma zamanları olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç  

Sevgili Yengeçler, haftaya yaratıcı enerjilerle başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar çocuklarınız ile ilgilenebilir, yeni bir kişisel eğitime başlayabilir ve rutin kişisel bakımlarınızı planlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sizin için çalışma alanlarının yoğun olduğu günler olabilir. Uzlaşmacı tavırlarınızla öne çıkabilirsiniz. Hafta sonu sizin için eşiniz ya da partneriniz ile birlikte sosyal ortamlara katılmak için uygun etkiler barındırıyor.

Aslan ve Yükselen Aslan  

Sevgili Aslanlar, haftaya ev, aile ve yuva alanlarınızda aktif olarak başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar evinizle ilgili yeni bir tasarım, eşya alımı ve taşınma konularını halledebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sizin kendinize ayırabileceğiniz günler olarak öne çıkıyor. Kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonu anne tarafından kuzenleriniz ile birlikte sosyalleşebilir, konser programları yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, haftaya hızlı bir iletişim trafiği ile başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar burcunuzdaki Venüs yakın kadın arkadaşlarınızla kısa yolculuk planları yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sizin için aileniz ve ev düzeninizi ele alma zamanı olacak. Hafta sonu kendinizle ilgilenmek ve kişisel bakımınıza zaman ayırmak için çok uygun. Aynı zamanda çocuklarınızın ihtiyaçlarını da karşılayabilirsiniz.

 Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler, parasal konular ve bankacılık işlemleriniz ile haftaya başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar detaylı olarak muhasebe konularınızı halledebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişiminiz hızlanıyor, cesurca adımlar atmanız için evren tarafından destekleniyorsunuz. Hafta sonu sizin için evinizde ailenizle birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz bir zaman dilimi olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftaya oldukça enerjik başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar kişisel konularınızı ele alabilir, estetik bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günlerini maddi durumunuzu ele alarak bankacılık işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz. Borç konusuna girmemeye özen gösterin. Hafta sonu  kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınız ile sosyalleşebilir, yakın çevre ziyaretleri yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, bu hafta yurt dışı konuları aktifleşiyor. Çarşamba’ya kadar kendi iç alanlarınızda kalarak önünüze gelen fırsatları detaylıca değerlendirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri enerjiniz yükseliyor. Kişisel bakımlarınıza zaman ayırabilirsiniz. İkili konularda karşı taraftan gelecek agresif tavırlara karşı sağduyulu davranabilirsiniz. Hafta sonu çekirdek ailenizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftaya hedeflerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Perşembe ve Cuma günleri daha arka planda kalarak enerjinizi korumalısınız. Uyku sorunlarına karşı yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmeniz yerinde olur. Hafta sonu ön plana çıkmaya başlıyorsunuz. Kişisel konularınızı ele alabilir, birikmiş konularınızı toparlayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar, kariyer konularınızın öne çıktığı bir haftaya başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar detaylara odaklanarak ele aldıklarınızı tamamlayabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri söylerken bağdaştırıcı olmanız size kazandırır. Perşembe ve Cuma günleri sosyalleşmeniz için uygun etkiler hakim olacak. Hafta sonunu kendi alanlarınızda kalmanız, kalabalıklardan uzak olmanız ve içsel çalışmalara yönelmeniz yerinde olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftaya şans etkileri yüksek başlıyorsunuz. Çarşamba gününe kadar vize ve konsolosluk işlemlerinizi halledebilir, eğitim konularında başlangıçlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günlerini kariyer konularınıza odaklanarak geçirebilirsiniz. İmzalamanız gereken bir sözleşme varsa bunu inceleyip imzalayabilirsiniz. Hafta sonu sizin için aile büyükleriniz ile birlikte sosyalleşmek için uygun etkiler altında olacaksınız.

Photo by Nastya Dulhiier on Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir