Burcunuzu En Iyi Yansıtan Ayakkabı Modelini öğrenin

burcunuzu-en-iyi-yansitan-ayakkabi-modelini-ogrenin

Astroloji evreninde her burç eşsiz bir biçimde kendini dışarı yansıtır. On iki burcun da kendine özgü zevkleri, tarzları ve ihtiyaçları vardır; ayakkabılar da bunların birer simgesi. Stil ikonu Carrie Bradshaw gibi “Erkek dünyasından anlamıyor olabilirim, ancak ayakkabılardan kesinlikle anlıyorum!” diyebilmek için, hangi burcu hangi ayakkabının en iyi şekilde yansıttığını inceliyoruz.

Koç (21 Mart – 19 Nisan): Sportif sneakers

Enerjik ve cesur Koçlar, kendilerine maceralarında eşlik edebilecek bir yol arkadaşı ararlar. Bu da dinamik, rahat ve pratik spor ayakkabıları oluyor. Dikkat çekici özelliklere sahip sportif sneakers ile enerjisini dışarı yansıtmayı seven Koç burcu için, hayatın hızı hiçbir şekilde kesilmemelidir.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs): Klasik topuklu ayakkabılar

Zariflikten ve konfordan yana oy kullanan Boğalar, kaliteli materyallerden yapılmış şık topuklu ayakkabılara yönelir. Rahatlığı ve lüksü bir arada bulabildiği ayakkabı modelleri, Boğa’nın ayakkabı dolabının en gözde parçalarıdır.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran): Çift renkli babetler

Hareketli ve oldukça meraklı İkizler, ayakkabı seçiminde de eğlenceden yanadır. Farklı renk ve desen kombinasyonlarıyla eşsiz babetleri tercih eden İkizler için, kişiliğini ve esnekliğini yansıtan ayakkabılar bir adım öndedir.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz): Yumuşak deri terlikler

Evde rahat ve huzurlu hissetmeyi seven Yengeçler için de yumuşak deri terlikler vazgeçilmezdir. Konfor ve sıcaklığı aradığınız romantik kişiliğinizi en iyi yansıtan ayakkabı, sizi evde hissettirecek bir modeldir.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos): Parlak stiletto

Göz alıcı ve dikkat çekici Aslanlar, ayakkabı dünyasında da kendilerini ortaya koymayı severler. Stiletto modelleriyle gücünü ve seksiliğini yansıtarak sahne ışığını üzerine çeken Aslan burcunun, ona özgüven katacak parçalar için her zaman yeri vardır.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül): Şık slip-on ayakkabılar

Detaycı ve hesapçı özelliğiyle sade şıklığın kitabını yazan Başaklar için en ideal ayakkabı şık, slip-on modellerdir. Pratik ve zarif bir seçenek sunan bu ayakkabılar Başak’ın birçok kombiniyle uyum sağlarken minimalist klaslığını da arttıracaktır.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim): Balerin ayakkabıları

Aşkın ve dengenin kadını olan Teraziler, balerin ayakkabılarının dişil enerjisiyle eşleşirler. Terazi burcu, “ballerina flats” olarak da geçen bu modeller ile topuklu ya da topuksuz fark etmeksizin, zarif bir kombin oluşturabilir. Estetik anlayışını yansıtan bu ayakkabılarda çeşitli desenler, fiyonklar ve renkler tercih edebilir.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım): Çarpıcı kalın topuklu ayakkabılar

Gizemli ve tutkulu Akrepler, karizmatik bir hava yaratmayı çok severler. Kalın topuklarla gücünü vurgularken, çarpıcı renk seçimlerinde de bulunabilirler. “Femme fatale” ruhlarını yansıtacak ayakkabılar gönüllerini fethedecektir.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık): Rahat yürüyüş ayakkabıları

Özgür ve maceracı Yaylar, seyahatlerinde ve aktivitelerinde ona sonsuz bir konfor alanı tanıyacak ayakkabılarla çok iyi anlaşır. Rahat yürüyüş ayakkabılarıyla her yere gitmeye hazır olan Yay, hareketliliğine uyum sağlayan ayakkabılarla her türlü keşfe var.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak): Klasik Oxford ayakkabılar

Disiplinli ve profesyonel Oğlaklar, iş hayatında şıklığını koruyacak olan modellere her zaman öncelik verir. Klasik Oxford ayakkabılar, Oğlak burcunun ofis kombinlerinin zarif bir tamamlayıcısıdır.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat): Modern platform ayakkabılar

Yenilikçi ve sıra dışı Kovalar, modern platform ayakkabılarla dikkat çeker. En yeni modelleri ilk Kova burçlarında görürüz, özgün dokunuşlarını eklemekten de çekinmezler. Modern platformlarla kişiliğini yansıtan Kovalar, ayakkabılarını kişiselleştirmeye de çok yatkınlardır.

Balık (19 Şubat – 20 Mart): Romantik sandaletler

Duygusal ve romantik Balıklar, kendilerini başka dünyalarda bir periymiş gibi hissettirecek zarif ve rahat sandaletleri sever. Bağlamalı sarmal modeller, kelebek ve çiçek eklentileri, soft ve pastel renkler… Balıklar için ayakkabılar, romantize edilecek bir aşk unsurudur.

Kapak: @sarahjessicaparker

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Başak burcu kadını için stil önerileri

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir