Sonbaharın En Popüler Desenlerine Bakıyoruz

sonbaharin-en-populer-desenlerine-bakiyoruz

Eylül ayı, yaz sıcaklığını geride bırakıp soğuk havalara adım attığımız ve gardıroplarımızı değiştirdiğimiz bir dönüşüm sürecini temsil ediyor. Moda sahnesinde yeni trendlere gebe olan bu geçiş, stilimize hem sıcak hem de serin havalara uygun şık çözümler getiriyor. Peki, bu sezon hangi desenler öne çıkıyor? İşte sonbahara yakışan popüler desenler!

Leoparların tahtı bırakmaya hiç niyeti yok

Geçtiğimiz yıl boyunca leopar deseni adeta zirvesini yaşadı. Akla gelebilecek her türlü giyim unsuruna yerleşen leopar deseni, bu sonbahar da bizimle olacak. Leopar bizden sıkılsa bile bizim ondan sıkılmamız henüz mümkün değil!

@linda.sza

Çizgiler ve çizgiler…

Çizgili desenler yarattıkları illüzyonla herkesin kalbinde bir yer aldı. Dikey çizgili pijama modelindeki rahat pantolonlar bize ilkbahar aylarından kalan bir hediye olurken ikonik üç çizgili Adidas tasarımları ise sosyal medyayı ve Pinterest panolarını ele geçirmeye devam ediyor.

@lunaisabellaa

“Preppy” kızlar ekose giyer!

“Preppy” tarz, özel okulların şık üniformalarından ilham alan bir stil anlayışı olarak öne çıkıyor. Eylül ayının okula dönüşle eş anlamlı olduğu bu süreci, tabii ki üniformaların klasik zarafetiyle bağlıyoruz. Bu stili yansıtan en gözde desen de ekose oluyor. Eteklerde, ceketlerde, yeleklerde ve kabanlarda sık sık ekose yakalıyoruz.

@evameloche

Bir başka hayvan deseni daha aramıza katılıyor…

Leopar deseni liderliği bırakacak gibi değil ama bu sezon “inek” de sahneye çıkıyor. İnek deseninin siyah-beyaz ve kahverengi-beyaz kontrastından beslenen doğal tasarımlar, trendi hem sempatik hem de modern bir noktaya taşıyor. Bu sonbahar aksesuarlarda ve kıyafetlerde sık sık inek deseninden faydalanıyoruz.

@sina.anjulie

Kapak: @yuliiacharm

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Sezonun gözde rengi “yeşil”

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir