Haftalık Burç Yorumu: 16-22 Eylül

haftalik-burc-yorumu:-16-22-eylul

Güneş, Başak burcuna geçiyor. Balık burcunda ise Ay Tutulması gerçekleşiyor.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, haftaya sosyalleşerek başlıyorsunuz. Maddi konulardaki girişimlerinizde gözle görülür değişiklikler olabilir. Tam arka alanınızda gerçekleşecek Dolunay size yurtdışı fırsatları sunabileceği gibi aynı zamanda gizli rakiplerinizi de ortaya çıkarabilir. Gelişmeleri önümüzdeki dört aylık süreçte görebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri enerjiniz oldukça yükselecek. Kişisel bakım ve estetik işlemlerinizi bu günlere planlayabilirsiniz. Pazar günü aile içi sohbet ortamları yoğun olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, haftanın ilk iki günü sizin için kariyer alanında ve toplum önündeki duruşunuzla ilgili konularda hareketli zamanlar olabilir. Burcunuzdaki Jüpiter sizi şanslı kılmaya devam ediyor. Çarşamba sabah saatlerinde gerçekleşecek Dolunay sayesinde, hedeflerinizle ilgili güzel gelişmeleri yaklaşık dört ay içinde görebileceksiniz. Cuma ve cumartesi günleri daha kendi alanlarınızda kalarak, kalabalıklardan uzak geçirmeniz yerinde olacaktır. Pazar günü sizin için kendi özel işlerinizi tamamlamak için uygun olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftaya yurt dışı konularını gündemde tutarak başlıyorsunuz. Vize ve konsolosluk başvurularınızı yapabilirsiniz. Çarşamba sabaha karşı gerçekleşecek Dolunay, sizi kariyer konularında ön plana çıkaracak. Önümüzdeki dört aylık süreçte bu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri boyunca kazançlarınızdaki değişimler için yeni hedefler koyabilirsiniz. Sosyal gruplara girerek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Pazar günü sizin için sakin ortamlarda dinlenerek geçirebileceğiniz bir gün olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç  

Sevgili Yengeçler, haftaya değişim enerjileri aktif bir şekilde başlıyorsunuz. Pazartesi ve salı günleri miras ve nafaka konuları gündeminizi doldurabilir. Çarşamba sabaha karşı tamamlanacak Dolunay enerjisi yurt dışı konularında karar vermeniz gereken durumları önünüze getirebilir. Bu süreç yaklaşık dört ay sürebilir. Cuma ve cumartesi günü ebeveynlerinizle hızlıca halledilmesi gereken konulara zaman ayırabilirsiniz. Pazar gününü ise arkadaş gruplarınızla birlikte sosyalleşerek geçirebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan  

Sevgili Aslanlar, haftanın ilk iki gününü ikili ilişkilere ve ortaklıklara ayırabilirsiniz. Dolunay öncesi iletişim konusunda egonuzu merkezde tutarak konuşmamanız yerinde olur. Çarşamba sabah saatlerinde tamamlanacak Dolunay enerjisi sağlık alanlarınızda kontrollerinizi yaptırmanız konusunda vurgu yapıyor. Kendinizi borç yükü altına almamanızı da önerebilirim. Bu süreç yılbaşı sonrasına kadar devam edecektir. Cuma ve cumartesi günlerinde yeni yabancı kültür eğitimleri için karar süreci önünüze gelebilir. Pazar gününü aile büyüklerinizle birlikte geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, haftaya Güneş’in burcunuza geçişi ile başlıyorsunuz. Haftanın ilk iki günü yoğun koşuşturmalar içinde olabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamlarınızdaki hareketlilikle baş etmeniz gerekebilir. Çarşamba sabah erken saatlerde tam karşı alanınızda gerçekleşecek Dolunay, ikili ilişkilerinizle ilgili uzun zamandır farkında olduğunuz bazı konuları dile getirmeniz için size bir fırsat veriyor olacak. Önümüzdeki dört aylık süreçte bilhassa kadınlarla ilgili ilişkilerde kopmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Pazar günü babanızla birlikte yemek programı yapabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler, haftanın ilk iki günü yaratıcılık konularında aktif olacaksınız. Çocuklarınız ile ilgili yapılması gerekenleri halledebilirsiniz. Estetik işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Çarşamba sabahı gerçekleşecek ve etkileri yaklaşık dört aylık sürece yayılacak Dolunay, sizin çalışma alanlarınız ya da koşullarınızla ilgili değişikliklere işaret ediyor. Eğer hakkınızın yendiği bir konu olduysa ilahi olarak hakkınız size verilecektir. Cuma ve cumartesi günleri eşiniz, partnerinizle birlikte hızlı programlara katılabilirsiniz. Pazar günü ise evinizde yavaşlayıp, dinlenme zamanı olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftanın ilk iki günü eviniz ve aileniz ile ilgilenip, değiştirmek istediğiniz eşyalarla ilgili araştırma yapabileceğiniz günler olarak görünüyor. Çarşamba sabah erken saatlerde tamamlanacak ve etkileri dört beş aya yayılacak olan Dolunay, aşk, ilişkiler ve yaratıcılık gerektiren konularda farklı bir bakış açısını size gösterecek. Bırakmak istediklerinizi bırakmak için sizi desteleyecek. Cuma ve cumartesi günlerini yoğun koşturmalarla geçirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstererek yorulmamanız yerinde olur. Pazar günü sevdiğiniz kişi ile birlikte olmak için oldukça keyifli bir gün olabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, haftaya iletişim trafiği ile başlıyorsunuz. Kardeşlerinize ve yakın arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz. Çarşamba sabah tamamlanacak Dolunay, sizin iç alanlarınıza ışık tutacak. Etkisi dört ay kadar sürecek olan bu zaman aralığında ev, yuva ve aile konularında ertelediklerinizi yapabilmeniz için destekleneceksiniz. Cuma ve cumartesi günlerini sevdiğiniz kişiye ayırabilir, estetik işlemlerinize zaman ayırabilirsiniz. Pazar günü sizin için derleyip toplama ve dinlenme günü olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftaya mali konular ve bankacılık işlerinde yoğun başlıyorsunuz. Aile içinde konuşmalar sıklaşabilir. Çarşamba sabah saatlerinde tamamlanacak ve etkisi önümüzdeki dört aya yayılacak Dolunay, sizin girişim alanınızı hareketlendirecek. Cesaret edemediğiniz konulara kolaylıkla adım atabileceksiniz. Cuma ve cumartesi günlerini eviniz ve anneniz ile ilgilenerek geçirebilirsiniz. Aynı zamanda emlak alım satımı için uygun zamanlar olabilir. Pazar gününü kendinizi şımartmaya ayırabilir ve eğer imkan olursa estetik işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar, haftaya oldukça yüksek bir enerji ile başlıyorsunuz. Kişisel alanlarınızda tamamlamanız gerekenleri halledebilirsiniz. Çarşamba günü sabah tamamlanacak olan Dolunay, size kendi kazançlarınız ile ilgili farklı alternatifleri göz önüne serebilir. Ayrıca aile içinde miras ve nafaka konuları gündemde olabilir. Cuma ve cumartesi günleri yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz. Pazar günü eviniz ve annenizle ilgilenmeniz gerekebilir.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftaya kalabalıklardan uzak durup kendi alanlarınızda kalarak başlamanız yerinde olur. Dolunay öncesi uyku sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü burcunuzda tamamlanacak olan Dolunay, sizin uzun zamandır vermediğiniz kararları önünüze koyabilir. Bu süreç yeni yıl sonrasına kadar devam edecektir. Cuma ve cumartesi günlerini kazançlarınızla ilgili bankacılık işlemlerinizi hallederek geçirebilirsiniz. Pazar günü sizin için yakın çevre gezileri planlayabileceğiniz hızlı bir gün olabilir.

Burç yorumları vedik astroloji ve sideral zodyak esas alınarak hazırlanmıştır.

Kapak: Josh Rangel, Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir