Sağlıklı Atıştırmalık

saglikli-atistirmalik

Anneler için çocuklarının ara öğünlerini sağlıklı gıdalarla atlatmak önemlidir. Hero Baby, annelerin bu isteğinden hareketle çocuklar ve yürümeye başlamış bebekler için atıştırmalık serisini geliştirdi. Sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık alternatifi Hero Goodies Türkiye’de satışa sunuldu.

Vegan, şeker ilavesiz, koruyucu ve renklendirici içermeyen Hero Goodies küçük çocuklar ve yürümeye başlamış bebekler için sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık alternatifi olarak Türkiye’de satışa sunuldu.

Yüksek lif kaynağı sağlıklı atıştırmalık Hero Goodies; Çilek Kakao, Muz Kakao ve Fındık Kakao lezzet alternatiflerini sunuyor. Sağlıklı atıştırmalık barların içerisinde yalnızca meyve ve kuruyemişler yer alıyor.

Çocukların bayıldığı ancak ebeveynlerin tereddüt ile yaklaştığı atıştırmalıklara, sağlıklı bir bakış açısı getiren marka, sorunun atıştırmalık değil, kalitesiz içerikler ve şeker dolu gıdalar olduğunun bilinciyle küçük çocuklar için bir alternatif oluşturduğunu belirtiyor. Gıdaların doğal besleyici özelliğini bozmadan lezzetli atıştırmalık alternatifi sunan Hero Goodies, çevresini keşfederken enerji sarf eden çocukları odağında tutmuş.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir