Haftalık Burç Yorumu: 23-29 Eylül

haftalik-burc-yorumu:-23-29-eylul

Merkür Başak burcuna geçiyor. Organize olma zamanı!

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, haftaya parasal alanlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Bankacılık işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Kredi başvurunuz varsa olumlu sonuç alabilirsiniz. Salı gününden perşembe öğlen saatlerine kadar iletişiminiz hızlanıyor. Cesur konuşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevre seyahatlerinizde temkini elden bırakmayın. Cuma ve cumartesi günleri ev, aile ve yuva konularınız aktifleşecek. Duygusallığınız artabilir. Pazar günü kendinize zaman ayırıp kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, haftaya oldukça enerjik başlıyorsunuz. Pazartesi günü ele aldığınız her konuyu kolaylıkla halledebilirsiniz. Salı gününden perşembe öğlen saatlerine kadar parasal konularınız ve değerleriniz devrede olacak. Konuşmalarınızda sert olmamaya özen göstermelisiniz. Cuma ve cumartesi günleri sizin için kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınıza zaman ayırabileceğiniz bir gün olacak. Onlarla birlikte suya yakın çevre ziyaretleri planlayabilirsiniz. Pazar günü aile büyüklerinizi ziyaret ederek onları onurlandırabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftanın ilk günü kendi alanlarınızda kalarak enerjinizi koruyabilirsiniz. Uyku sorunlarına karşı yeme içme düzeniniz önemli olacak. Salı günü itibarıyla enerjiniz yükseliyor ve ön plana çıkmaya başlıyorsunuz. Kişisel konularınızı halledebilirsiniz. Aynı zamanda estetik işlemleriniz için de oldukça uygun etkiler altındasınız. Cuma ve cumartesi günleri sizin için bankacılık işlerinizi hallederek aile sohbetleri yapabileceğiniz günler olacak. Pazar günü ise kardeşlerinizle yakın çevre ziyaretleri için oldukça uygun gözüküyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç  

Sevgili Yengeçler, haftanın ilk günü hedeflerinize odaklanıp sosyal çevrenizle paylaşımlar yapabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru kullanmanız önemli olacaktır. Salı günü itibarıyla yurt dışı konuları öne çıkmaya başlıyor, vize ve konsolosluk konuları gündemde olacak. İşlerinizi kendi başınıza tamamlamanız yerinde olur. Cuma ve cumartesi günleri sizin öne çıktığınız kişisel konularınızı tamamlayabileceğiniz zamanlar olacak. Kişisel bakım randevularınızı alabilirsiniz. Pazar günü aileyle sohbet gününüz olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan  

Sevgili Aslanlar, pazartesi gününe kariyer konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Özellikle üst yönetim desteği alabileceğiniz günlerdesiniz. Salı gününden perşembe öğlen saatlerine kadar daha çok gelir gider dengenizi oturtmaya çalışabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri arka planda kalıp kişisel alanlarınızı koruma zamanı olacak. Merkür, burcunuzdan çıkmadan önce planlarınıza odaklanabilirsiniz. Pazar günü enerjiniz yükselecek, kendinize zaman ayırıp kişisel bakımla şımarabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, haftanın ilk günü yabancı dilde eğitim-öğretim konuları ve yurt dışı seyahatleri gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili fırsatları değerlendirebilirsiniz. Salı günü itibarıyla kariyer konularınız öne çıkmaya başlıyor. Toplantılarınızda oldukça aktif rol alabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sizin için sosyalleşme zamanı. Yeni gruplarla tanışabilirsiniz. Ancak her şeyinizi hemen herkese anlatmayın. Pazar günü kalabalıklardan uzak, kendi alanlarınızda kalarak kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler, pazartesi günü sizin için değişim ve dönüşüm etkileri hakim olacak. Sağlığınıza özen göstererek geri planda kalmanız yerinde olur. Salıdan itibaren yurt dışı planları, yeni bir eğitim-öğretim konusu önünüze çıkabilir. Venüs’ün burcunuzda olması sebebiyle estetik işlemlerinize zaman ayırabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günü gerek kariyer gerekse ebeveynleriniz ile ilgili konuları halledebilirsiniz. Lüks alışverişlere yönelebilirsiniz, paranızın kıymetini bilin. Pazar gününü arkadaş grupları içinde geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftanın ilk günü ikili konular devrede olacak. Güzel başlangıçları destekleyen etkiler altında olacaksınız. Salı günü itibarıyla değişim rüzgarları esmeye başlayacak. Olabildiğince sakin kalarak gitmesi gerekenlerin hayatınızdan çıkmasına izin verin. Sağlığınıza özen gösterin. Cuma ve cumartesi günlerinde daha çok yurt dışı konuları ile ilgili araştırmalar yapabilir, kişisel seyahat planlarınızı devreye alabilirsiniz. Pazar gününde sizin için ebeveynleriniz ile zaman geçirmenize uygun etkiler olacak.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, pazartesi günü yoğun koşturmalar içinde olacaksınız. Çalışma ortamınızda yapmak istediklerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Salı günü itibarıyla ikili anlaşma ve görüşmeler aktif olacak. Karşı taraftan gelecek ani tepkilere karşı sağduyulu olmanız yerinde olacaktır. Cuma ve cumartesi günlerinde sağlığınıza ve karışıklıkların arasında dengede kalmaya özen gösterin. Pazar gününde sizin için ebeveynleriniz ile birlikte olup hayat hakkında sohbet etmeye uygun enerjiler hakim olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftanın ilk gününü kendinize ayırıp estetik bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla ilgili konulara da zaman ayırmanız gerekebilir. Salı gününden perşembe öğlen saatlerine kadar çalışma ortamınız ve şartlarınız hareketlenmeye başlıyor. Yapmak istediğiniz değişiklikler için gereken gücünüz olacak. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler anlaşmalar gündeminizde olacak. Gizli ilişkilerden uzak dursanız iyi olur. Pazar günü yavaşlamanız gereken bir gün, sakin ortamlarda dinlenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar, haftaya evinizle ilgili konularla başlıyorsunuz. Ev alım satımı içinde uygun etkiler altında olacaksınız. Salı itibarıyla kendinizle ilgilenmeye başlayabilir, estetik bakımlarınızı ve kişisel konularınızı halledebilirsiniz. Perşembe öğlene kadar işlerinizi tamamlamanız yerinde olur. Cuma ve cumartesi günleri çalışma alanınız hareketleniyor, sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Burcunuzdaki Satürn, sorumluluklarınızı yerine getirmenizi öğütlüyor. Pazar günü eşiniz ya da sevdiğiniz kişi ile birlikte kısa yolculuk planları yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftanın ilk günü kardeşleriniz ve yakın çevrenizle iletişiminiz artıyor. Söylemek istediklerinizi söyleyebilirsiniz. Salıdan perşembe öğlen saatlerine kadar eviniz, aileniz ve annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kişisel konularınız ön planda olacak. Estetik bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızın ihtiyaçlarına yönelik alışverişleriniz olabilir. Pazar günü anne tarafından kuzenlerinizle birlikte yakın çevre gezileri planlayabilirsiniz.

Burç yorumları vedik astroloji ve sideral zodyak esas alınarak hazırlanmıştır.

Kapak: Photo by Vedrana Filipović on Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir