GUESS 2024 Sonbahar & Kış Kadın Ve Erkek Activewear Koleksiyonu Sınır Tanımıyor

guess-2024-sonbahar-&-kis-kadin-ve-erkek-activewear-koleksiyonu-sinir-tanimiyor

Kadın koleksiyonu

Işıltılı şıklık

Yeni koleksiyonda, parlak kadife ve saten etkili kumaşlarda ışıltı ön plana çıkıyor. 2024 Sonbahar & Kış koleksiyonunda, klasik eşofman altları, taytların yanı sıra, kontrastlı bol paça pantolonlar ve uyumlu fermuarlı sweatshirt’lerle spor şık bir görünüm elde edilebiliyor. Kısa üstler, kapüşonlular, pantolonlar, şişme montlara eklenen metalik vurgular ve yumuşak dokular, bu koleksiyonu vazgeçilmez kılıyor. Mor ve koyu opal tonlarının yanı sıra siyah, gri, melanj ve ten rengi gibi seçeneklerle sade ve şık bir görünüm sunarak çok yönlü bir stil imkanı sunuyor.

Geri dönüş

Üniversiteye dönüş temasına sahip koleksiyonda, retro spor parçaları öne çıkıyor. Koleksiyon, ikonik GUESS logoları ve sportif şeritlerle tamamlanan bol kalıp hırkalar, uyumlu etekler ve büyük yakalı polo tişörtlerle markanın stilini vurguluyor. Monogram baskılı ve fitil detaylı havlu kumaş koşu takımları, şık bir görünüm sağlıyor. Amerikan sporlarından ilham alan motifler ve renklerle hazırlanan bu koleksiyon, genç ve şık bir görünüm vaat ediyor.

Çağdaş görünüm

Bu yeni koleksiyon, spor giyimin temel parçalarına çağdaş ve yenilikçi bir yorum getiriyor. Sofistike koşu takımları, şişme montlar, tişörtler, etekler ve taytlardan oluşan bu koleksiyon, ikonik 4G naylon ve kabartmalı peoney jakarlı kumaşlarla dikkat çekiyor. İşlevsel polar pantolonlar, kapüşonlular, sweatshirt’ler ve kuşaklı bol tişört elbiseler, altın tonlu detaylarla tamamlanarak spor giyimde iddialı bir tarz yaratıyor. Eşsiz renk paleti ve yüksek teknolojili, ultra rahat kumaşlar, sportif stile modern bir dokunuş katıyor.

Erkek koleksiyonu

İddialı duruş

GUESS, Sonbahar & Kış sezonuna şehrin dinamik ruhunu yansıtan spor giyim serisi ile hızlı bir giriş yapıyor. Yeni Urban Basic koleksiyonu, pantolonlar, eşofmanlar, kapüşonlular ve tişörtler gibi temel parçaları keskin renk paleti, yenilikçi kesimler ve baskılarla öne çıkarıyor. Koleksiyon, marble Print tasarımıyla klasik ve şişme montlara doğadaki elementleri yansıtan metalik detaylar ekleyerek soğuk havalara şık bir tarz katıyor. Aerodinamik çizgiler, ışığı yansıtan dikişler ve GUESS logoları, spor giyimin temel parçalarına modern bir görünüm kazandırıyor. Koleksiyonda bulunan bir diğer seri ise, kontrastlı kumaşlardan üretilen bomber ceketler, tişörtler ve eşofmanlarla sofistike bir dokunuş sunuyor. Organik ve yüksek teknolojili kumaşların kullanıldığı renk paleti, klasik doğal tonlar, toprak tonları, yumuşak maviler ve dikkat çekici soğuk tonlarla modern ve iddialı bir stil oluşturuyor.

İmza dokunuş

Kapitone ve krinkle kumaşlardan oluşan, süet ve sprey efektli bitişlere sahip bu genç ve çağdaş koleksiyon, yenilikçi bir tarz sunuyor. Sprey efekti tasarımıyla tişörtler, kapüşonlular, sweatshirt’ler, eşofman altlarının paçaları, omuzları, bacakları, yenilikçi grafikler ve sprey boya vurgularıyla sokak tarzını yansıtıyor. Sezondaki kargo tarzı cepler, dikkat çekici renk kombinasyonları, özel GUESS logoları ve grafikleri ile atletik giyime çağdaş bir dokunuş katıyor. GUESS Activewear 2024 Sonbahar & Kış koleksiyonunda, şık kapüşonlular, bomber ceketler, kargo tarzı eşofmanlar ve eskitme tişörtler, ton sür ton ve kontrast marka logolarıyla sokak tarzına tasarım şıklığı katıyor. Klasik çift taraflı tişörtler, rahat kapüşonlular, şık eşofman altları ve bol kalıp şişme ceketler dikkat çekiyor. Koleksiyonun bir diğer serisinde yer alan içten gömlekli shell ceketler ve kapitone trençkotlar, şık ve atletik kıyafetlerle farklı bir stil oluşturuyor. Suede Scuba ve Crinkle Nylon koşu takımları ise, keskin dokuları, çağdaş stilleriyle spor giyimin temel parçalarına yeni bir soluk getiriyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir