Edding Yaratıcılığı Destekleyen Atölyelerle Boyner Dynamic Fest’te Yerini Alıyor

edding-yaraticiligi-destekleyen-atolyelerle-boyner-dynamic-fest’te-yerini-aliyor

Her türlü yüzeyde kalıcı etkiler yaratmak için yüksek kaliteli mürekkepli çözümler sunan edding, 28-29 Eylül tarihlerinde Bonus Parkorman’da gerçekleştirilecek Boyner Dynamic Fest’te katılımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Yaratıcılık ve sanatı bir araya getiren atölyeleriyle festivalde yerini alacak edding, hayal gücü tutkunları için dinamik ve ilham verici etkinliklere imza atacak.

edding, yaratıcı fikirlerin ve özgün tasarımların öne çıkacağı Boyner Dynamic Fest’te yetişkinlere özel atölyeler sunarak katılımcıların kendi sanatsal yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyacak. edding’in festival alanındaki Colorful Zone’da düzenleyeceği birbirinden keyifli atölyeler, yaratıcı fikirlerini hayata geçirmek isteyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Yaratıcı olmayı seven veya arkadaşlarıyla ve ailesiyle birlikte ortak bir deneyim yaşamak isteyenler, edding kalemleriyle unutulmaz anılar biriktirecek.

Burcu Baraner ile Bullet Journal Atölyesi’ne katılanlar; hayatı düzenlemenin ve kişiselleştirmenin en renkli yollarından biri olan bullet journalling’i keşfedecek. edding’in rengarenk keçeli kalemleri ile harika fikirleri kağıda dökecek, not defterlerini hayal gücüyle şekillendirecek.

“Porselen bir kupa ne kadar farklı olabilir ki?” diye merak edenler, Porselen Kupa Tasarımı Atölyesi’nde günlük hayata şıklık katacak porselen kupaları kendi elleriyle tasarlayacak, Cansu Dinç rehberliğinde yaratıcılığını konuşturacak. Katılımcılar, edding’in renkli porselen kalemleri ile porselen kupa üzerine özgürce, dilediği tasarımı çizecek, kişiselleştirdikleri özel kupalarını yanlarında götürecek.

Renklerin büyüleyici gücünün mandala desenlerine yayıldığı Mandala Desenli Çanta Atölyesi’nde konuklar, Aslıhan Aksun ile birlikte kendi mandala desenli çantalarına imza atacak. Son zamanlarda oldukça ilgi çeken mandala desenlerine sahip tekstil çantalar, edding’in rengarenk tekstil kalemleri ile boyanacak, renkler özgürce ve kolayca hayat bulacak. Atölye sonunda katılımcılar, boyadıkları çantaları ile ayrılarak kendi renklerini istedikleri yerde sergileyebilecek.

Terracota Saksı Atölyesi ise doğanın dokusunu sanatla buluşturacak. edding kullanıcıları, Duru Ekşioğlu eşliğinde edding’in renkli akrilik kalemleriyle terracota saksılara özgün desenler vererek kendilerine özel bitki saksıları yaratacak.

Festivalde yerini alanlar, edding’in keyifli atölyelerinde hem el becerilerini geliştirecek hem de kendi kişisel tarzlarını ortaya koyacak. edding ile yaratıcılığını özgürce ifade etmek ve eğlenceli bir deneyim yaşamak isteyenler Boyner mağazalarından veya Boyner Online’dan alışveriş yaparak festivale giriş için çift kişilik davetiye kazanacak. Alışveriş sonrası elde ettikleri DAVET KODU ile IOS ve Google Play’den Boyner Dynamic Fest uygulamasını indirenler, aldıkları kodu uygulamadaki ‘Davet Kodu’ alanına yazarak uygulamaya üye olacak. Üye olduktan sonra uygulamadaki Giriş Kodu alanında yer alan QR kod ile festivale giriş yapabilecek.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir