Bu Sonbahar Renk Paletinizde Hangi Tonlar Olmalı?

bu-sonbahar-renk-paletinizde-hangi-tonlar-olmali?

Yazı geride bırakıyoruz ve sonbaharın doğayla bütünleşen enerjisinden ilham alıyoruz. Zengin ve sıcak tonları karşılarken güçlü ve sofistike bir duruş yaratmamıza katkıda bulunacak renkleri gardıroplarımıza ekliyoruz. Bu sonbaharda renk paletinizde hangi tonlara yer vereceğinizi merak ediyorsanız, işte ilham alabileceğiniz birkaç öneri!

Burgonya kırmızısı

@linda.sza

Sonbaharın en popüler renkleri arasında bulunan kırmızı ve bordonun zamanı sona ermedi! Geçen sonbahardan kalan vişne çürüğü parçalarımız, özellikle de çanta ve ayakkabılarımız bu sene de bize eşlik ediyor. “Burgundy” yani burgonya kırmızısı sezonu adeta domine ediyor.

Zeytin yeşili

@irisloveunicorns

“Brat summer” ile başlayan yeşil trendi devam ediyor. Sonbahar etkisiyle daha koyu ve yumuşak tonlara yöneliyoruz ve mevsimin sakin ama etkileyici parçalarına yeşil eşlik ediyor. Zeytin yeşilini özellikle manikürlerde sık sık göreceğimiz sezon boyunca, yeşilin her tonuyla doğaya selam gönderiyoruz.

Tarçın tonları

@e1sabethng

Sonbaharın ruhunu yansıtan bu sıcak kahverengiler, özellikle triko ve dış giyim parçalarında şıklığın sembolü oluyor. Süet ceketlerinizde, ayakkabılarınızda çantalarınızda kahverengiye yer vererek modayı yakalayabilirsiniz. Kapsül dolabınızda kahverengi bir parçaya yer vermeniz gerekebilir!

Hardal sarısı

@lara_bsmnn

Zamansız ve cesur bir tercih olan hardal sarısı, özellikle katmanlı giyimlerde öne çıkıyor. Fularlar, aksesuarlar, bluzlar… Sarının çekiciliğinden yararlandığınız yıldız parçalar edinebilir ve kombinlerinizin havasını anında değiştirebilirsiniz!

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Sonbahar dış giyiminde öne çıkanlar

Kapak: @matildadjerf

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir