Zendaya, Paris Moda Haftası’nda

zendaya,-paris-moda-haftasi’nda

Zendaya Paris Moda Haftası’nın kapanışını nasıl yapacağını iyi biliyor. Louis Vuitton elçisi, 80’lerin güçlü omuzlarını 2000’lerin başında yeniden canlanan balon etek trendinin kabarık hacmiyle birleştirerek 2025 İlkbahar/Yaz defilesinin davetlileri arasında yerini aldı. 

Uzun zamandır birlikte çalıştığı imaj mimarı Law Roach tarafından hazırlanan Zendaya hem markanın ön sırasına hem de bir marka elçisinin gardırobuna yakışır şekilde baştan aşağı Louis Vuitton giydi. “Güçlü omuz” kavramını yeniden tanımlayan oyuncunun abartılı beyaz yakalı smokin blazer’ı, hem ceketin derin yakasını hem de üstünün ekstra-ekstra geniş omuzları ile sıkı bel kısmı arasındaki dramatik kontrastı vurguluyordu. Cebindeki kırmızı mendil ise parlak kırmızı dudaklarıyla uyumluydu.

Zendaya

Hailey Bieber’dan Kendall Jenner’a kadar ünlülerin bu yıl benimsediği balon etek trendine Zendaya’da haute couture yorumuyla göz kırptı.  File çorap ve saten ayakkabılarla yüksek kontrastlı stilini tamamlayan Zendaya, şüphesiz ki Louis Vuitton 2025 İlkbahar/Yaz defilesinin en dikkat çeken davetlisiydi.

Fotoğraflar: Getty

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> En ikonik stil anlarıyla Zendaya

Sebla Tanık Dijital Yayın Koordinatörü

Radyo Tv eğitimini tamamladıktan sonra, sosyoloji okurken bir yandan da kültür & sanat editörü olarak uzun yıllar çalıştı. 2024’te Marie Claire ekibine katıldı. Burada, modadan güzelliğe, kadın sorunlarından gündeme dair birçok farklı konuda görsel ve editoryal içerik üretti. 2024 Ağustos ayı itibarıyla Marie Claire’in dijital yayın koordinatörü olan Sebla, Marie Claire’in sosyal medya hesaplarından, internet sitesindeki içeriklerinden ve dijital yayın akışından sorumlu.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir