Chanel 2025 İlkbahar/Yaz

chanel-2025-ilkbahar/yaz

2025 İlkbahar-Yaz Hazır Giyim koleksiyonu, Chanel’in Grand Palais’ye dönüşünü simgeliyor. Yeniden birleşmeyi simgeleyen bu yeni koleksiyon, tıpkı Gabrielle Chanel gibi toplumun hantal bakışlarından kurtulan kadınlara bir övgü niteliği taşıyor ve Gabrielle’in dostu müzikhol sanatçısı ve edebiyat figürü Colette’ten, sesini çıkaran ve zihniyetleri değiştirmeye yardımcı olan kadın pilotlardan ilham alıyor.

Peter Pan yakalı pilot ceketleri, siyah veya beyaz uçuş tulumları, ton sür ton kravat şeklinde ekleri olan takımlar, beyaz yakalı üniforma elbiseler, pembe veya mavi tüvitten yapılmış komple görünümler, pastel örgüler, mekanın mimarisine bir övgü olarak örülmüş siyah etek ve ışıltılı platform ayakkabılar koleksiyonda özgürlük rüzgarı estiriyor.

FotoğraflarChanel

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Dior 2025 İlkbahar/Yaz

Related

Sebla Tanık Dijital Yayın Koordinatörü

Radyo Tv eğitimini tamamladıktan sonra, sosyoloji okurken bir yandan da kültür & sanat editörü olarak uzun yıllar çalıştı. 2024’te Marie Claire ekibine katıldı. Burada, modadan güzelliğe, kadın sorunlarından gündeme dair birçok farklı konuda görsel ve editoryal içerik üretti. 2024 Ağustos ayı itibarıyla Marie Claire’in dijital yayın koordinatörü olan Sebla, Marie Claire’in sosyal medya hesaplarından, internet sitesindeki içeriklerinden ve dijital yayın akışından sorumlu.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir