Snoopy Tutkunlarına

snoopy-tutkunlarina

Eastpak, Snoopy ve daha birçok ikonik karakterle hem çocukları hem de kalbi çocuk kalanları büyüleyerek hafızalara kazınan çizgi dizi ve roman serisi Peanuts ile ikinci iş birliğini yaptı ve çevre dostu yeni koleksiyonunu satışa sundu. Nesilleri aşan çizgileriyle global kültür ikonu haline gelen Snoopy, Charlie Brown, Woodstock ve arkadaşları, Eastpak x Peanuts koleksiyonuyla şimdi Sneaks Up’ta satışa sunuldu.

Sneaks Up, şimdi de gençlerin favorisi olan Eastpak’in yeni Peanuts koleksiyonunu satışa sundu. Dayanıklı, işlevsel ve modern tasarımlarıyla hareket etmeye teşvik eden, özellikle öğrencilerin ve gençlerin severek kullandığı çanta ve aksesuarlar üreten Eastpak tarafından, %99 geri dönüştürülmüş kumaşlar ve aksesuarlarla tasarlanan Peanuts koleksiyonu Sneaks Up severlerle buluştu. Eastpak, bu ikinci iş birliğinde kullanıcıları yeni Peanuts koleksiyonuyla arkadaşlığın ve çocukluk anılarının mutluluğunu keşfetmeye davet ediyor.

GENÇLER VE RUHU GENÇ KALANLAR BU KOLEKSİYONU ÇOK SEVECEK

Peanuts’ın ruhu hep çocuk kalanların çok seveceği nostaljik çizgileriyle Eastpak’in rahatlık ve stili, modern dokunuşlarla birleşmiş. Eastpak’in laptop bölmesine, fermuarlı arka güvenlik cebine ve oldukça işlevsel iki yan cebe sahip olan ikonik modeli Day Pak’r oldukça işlevsel. Peanuts Çetesi’nin neşeli karakterlerini sergileyen Benchmark Single ve Oval Single kalem ve aksesuar çantalarıyla iş ve okul için eğlenceli bir seçenek! Blanket M laptop kılıfı ile de darbelere ve çizilmelere karşı bilgisayarınız koruma altında…

Sneaker tutkusunu marka adına yansıtan ve spor modasının ikonik ürünlerini kullanıcılarla buluşturan Sneaks Up aracılığıyla ulaşabileceğiniz yeni Eastpak x Peanuts koleksiyonu, öğrencilerin ve gençlerin stilini çevre dostu çanta ve aksesuarlarla tamamlıyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir