Naomi Campbell Topladığı Yardım Paralarını Kişisel Harcamalarına Mı Ayırdı?

naomi-campbell-topladigi-yardim-paralarini-kisisel-harcamalarina-mi-ayirdi?

Geçtiğimiz günlerde Hollywood’u sarsan Diddy skandalında ve Epstein adası olaylarında adı geçen ünlü süper model Naomi Campbell, bu kez bambaşka bir konuyla gündeme oturuyor.

Naomi Campbell tarafından 2005 yılında kurulan Fashion for Relief, moda dünyasında sosyal sorumluluk bilincini artırmayı hedefleyen bir yardım kuruluşu. Bella Hadid de dahil olmak üzere birçok mankenin gönüllü bir şekilde podyumlarında yürümesini sağlayan kuruluş, yalnızca moda gösterimleri ve etkinlikleri düzenlemekle kalmayıp aynı zamanda çeşitli sosyal sorunlara dikkat çekerek toplumsal dayanışmayı teşvik etmeyi amaçlıyordu.

Çıkan iddialara göre, Naomi Campbell’in yardım kuruluşu Fashion for Relief’e gelen yardım paraları beklenildiği gibi ihtiyaç sahiplerine aktarılmadı. Bunun yerine, toplanan paraların büyük bir kısmı, Campbell’in otel konaklaması, kişisel harcamaları ve lükse yönlendirildi.

Bu durum, Fashion for Relief’in gerçekten yardım amacı güdüp gütmediği konusunda ciddi sorgulamalara yol açtı ve kamuoyunda güven problemleri yarattı. UNICEF, bir açıklama yaparak Fashion for Relief tarafından UNICEF için para toplamak amacıyla 2019 yılında düzenlendiği iddia edilen etkinlikte bir ortaklıkları olmadığını ve herhangi bir fon almadıklarını belirtti.

Ünlü manken, topladığı yardımları nasıl kullandığı konusunda ciddi eleştirilerle karşılaşıyor ve son zamanlardaki skandallarda adının geçmesi de durumun zorluğunu artırıyor. Naomi Campbell’ın, beş yıl boyunca herhangi bir yardım kuruluşunda görev alması yasaklandı.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Hollywood’u sarsan P. Diddy skandalı

Kapak: @naomi

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir