Ofis Stilini Sokak Modasıyla Birleştiriyoruz

ofis-stilini-sokak-modasiyla-birlestiriyoruz

Ofis ortamları, genellikle belirli bir “dresscode” yani giyim düzeni gerektirir. Sokak stilinin rahat ve özgür ruhunu iş ortamına taşıyarak, konforlu bir şıklık yakalamak mümkün. Modanın dinamizminden ilham alarak hem özgün hem de profesyonel görünmenin yollarını keşfetmenin tam zamanı!

Sneakerların yükselişi

@mmequeenb

Ofis stiline bir tutam konfor eklemek isteyenlerin ilk durağı sneakerlar oluyor. Bu rahat spor ayakkabıları kombinleyebileceğiniz şık bir takım elbise veya kalem etek, iş hayatınızın klasik çizgilerine modern bir dokunuş katmaya geliyor. Düz ve minimal çizgilere sahip beyaz veya siyah ayakkabılar her yerde kurtarıcınız olacak. Böylece topukluların yerini alan sneaker alternatifi, size iş yerinizde gün boyu rahatlık sağlayacaktır.

Kot pantolon ile ofiste rahatlık

@sandrashebab

İş hayatınızda kot pantolon giymek çoğu zaman biraz riskli görünse de doğru parçalarla birleştirdiğinide kusursuz bir denge sağlayabilmenize alan tanıyacaktır. Özellikle koyu renkli, keskin hatlara sahip jean pantolonlar, ipek bluzlar ya da zarif gömleklerle birleştiğinde ofis için oldukça uygun bir hale gelebilir.

Oversize ceketlerle dengeli bir şıklık yaratıyoruz

@mmequeenb

Uzun bir süredir moda dünyasının gözdesi olan oversize ceketler, klasik blazerlardan farklı olarak, rahatlık ve tarzı aynı anda sunuyor. Wide leg pantolonlar ya da dar kesim elbiselerle kombinleyerek kontrast bir görünüme ulaşabilir, fazla çaba sarf etmeden cool bir hava yaratabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Sonbahar dış giyiminde öne çıkanlar

Kapak: @narrinanatasha

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir