Haftalık Burç Yorumu: 7-13 Ekim

haftalik-burc-yorumu:-7-13-ekim

Merkür Terazi burcuna, Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Jüpiter ise geri hareketine başlıyor.

Tutulma sonrası hızlandığımız bir hafta oluyor.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar, haftanın ilk iki günü ortaklı kaynaklarınızla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şartlar değişmeye başlıyor, siz de bu değişime ayak uydurmaya çalışacaksınız. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı konuları canlanmaya başlayacak. Yeni bir eğitim programına katılmak isteyebilirsiniz. Ancak anlaşma için yeni haftayı beklemeniz yerinde olacaktır. Cuma günü itibarıyla daha çok statünüzle ilgili konular gündeme gelebilir; zaman zaman aile büyükleri sizi meşgul edebilir. Pazar öğleden sonrasını sosyalleşerek geçirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, haftaya ikili ilişkiler ile başlıyorsunuz. Muhasebeciniz ya da avukatınızla toplantılar düzenleyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlerini daha çok miras, nafaka konuları ya da ortak kazançlarla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Konuları sakinlikle ele almanız sizin için olumlu olacaktır. Cuma günü itibarıyla yüksek eğitim ve öğrenim konularına eğilmeye başlıyorsunuz. Katılmak istediğiniz yeni bir program için araştırma yapabilirsiniz. Burcunuzun yöneticisi tam karşı alanınıza geçerek sizi parlatmaya başlıyor. Pazar öğleden sonrayı aile büyüklerinizle geçirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, haftaya oldukça yoğun bir koşturmayla başlıyorsunuz. Özellikle çalışma alanınızda yapılması gerekenlere yetişmeye çalışacaksınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sizin için ikili ilişkilerin hareketlendiği günler olacak. Anlaşmazlıkları çözümlemek için uygun günler. Sevdiğiniz kişi ile birlikte denizaşırı seyahat planları yapabilirsiniz. Cuma itibarıyla hafta sonu daha çok dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ani gelişen durumlara karşı soğukkanlı olmanız ve çözüm odaklı düşünmeniz yerinde olur. Pazar öğleden sonrayı babanızla geçirebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, haftanın ilk iki gününü kendinize ayırabilir, cilt bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Özel konularınızı tamamlamanız için uygun etkiler altındasınız. Çarşamba ve perşembe günleri koşturmalarınız artıyor. Çalışma alanlarınızda çözmeniz gereken anlaşmazlıklar olabilir. Cuma ve hafta sonu ikili ilişkiler devreye giriyor. Fazla ısrarcı olmadan sevdiğiniz kişi ile program oluşturabilir, yakın çevre gezi planları yapabilirsiniz. Pazar öğleden sonra evinizde olmaya ve dinlenmeye özen göstermeniz iyi olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, haftaya ev ve aile konuları ile başlıyorsunuz. Annenizin sağlık kontrollerini planlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sizin kendinizle ilgilenebileceğiniz günler olacak. Kişisel bakımınız veya estetik işlemleriniz için uygun günler. Aynı zamanda yeni bir kişisel gelişim programı da gündeme gelebilir. Cuma itibarıyla hafta sonu daha çok anne tarafından kuzenleriniz ile birlikte olabilirsiniz. Konuşulmamış konuları gündeme getirebilirsiniz. Pazar öğleden sonra eşiniz ya da partnerinizle zaman geçirme vakti olacak.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, pazartesi ve salı günleri yoğun iletişim trafiği yaşayabileceğiniz günler. Özellikle kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlerini evinizle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. Bahçenizi kışa hazırlamanız için uygun günler. Aynı zamanda annenizin ihtiyaçlarını da giderebilirsiniz. Cuma dahil olmak üzere hafta sonu kendinize zaman ayırma günleri. Estetik işlemlerinizi yaptırabilir, kişisel işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Pazar öğleden sonra dinlenmeniz yerinde olur.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler, haftanın ilk iki günü parasal konular, bankacılık işlemleriniz ile ilgilenebilir, kişisel kazançlarınız ile ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri cesurca adımlar atabilirsiniz. İletişimde perşembe günü Merkür’ün burcunuza geçmesi ile daha rahat edeceksiniz. Cuma itibarıyla hafta sonu evinizle ilgilenme zamanı olacak. Gereksiz eşyalardan kurtulmak için temizlik yapabilirsiniz. Pazar günü öğleden sonrayı kendinizi şımartmaya ayırabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, haftanın ilk iki günü enerjiniz oldukça yüksek olacak. Ön planda olup kişisel konularınızı tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri daha çok parasal konularla ilgilenebilir, bankacılık işlerinizi halledebilirsiniz. Merkür’ün arka alanınıza geçmesi ile yurt dışı ticaret konuları gündeminizde olabilir. Cuma ve hafta sonu kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişiminiz hızlanıyor. Pazar günü burcunuza geçecek Venüs ile evinizde dinlenebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, haftanın ilk iki gününü kendi alanlarınızda kalarak geçirebilir, bir taraftan da yurt dışı ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hareketlenmeye başlıyorsunuz. Kişisel konularınızı ele alabilir, yaptırmak istediğiniz estetik işlemlere zaman ayırabilirsiniz. Cuma itibarıyla hafta sonu sizin için değerlerinize yöneldiğiniz, aile içi sohbetler yapabileceğiniz bir zaman dilimi olacak. Pazar günü öğleden sonra kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınızla yakın çevre ziyaretleri planlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, haftanın ilk iki günü sizin için hedeflerinize yöneldiğiniz günler olacak. Topluluklar arasında ön planda olabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri daha arka planda kalmanız, kalabalıklardan uzak olmanız yerinde olur. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile kariyer konularında hareketlenmeler başlayabilir. Cuma günü ve hafta sonu enerjiniz yükseliyor, kişisel bakım randevularınızı alabilir, biriktirdiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Pazar günü öğleden sonrayı ailenize ayırabilir, sohbet edebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar, haftaya kariyer konuları ile başlıyorsunuz. Toplantılarınızda hızlı kararlar almanız söz konusu olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri yeni yatırımlar, hedefler için koşturmalar içinde geçebilir. Cuma günü ve hafta sonu kalabalıklardan uzak durup kendi alanlarınızda olmanız enerjinizi korumanız adına faydalı olacaktır. Pazar günü Venüs’ün Akrep burcuna geçişi ile ailenizdeki kadın figürler ile ilgili haberler alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, haftaya yurt dışı seyahat konuları aktif olarak başlıyorsunuz. Yeni yerler görmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri çalışma ortamınızda yoğunlaşıyorsunuz. Toplantılarınızı organize edebilirsiniz. Burcunuzun yöneticisinin retro hareketine başlaması, ertelediğiniz konuları tekrar ele almanız için size fırsat verecektir. Cuma dahil hafta sonu sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Yeni gruplara girebilirsiniz. Pazar günü kendi alanlarınızda kalarak dinlenmeniz yerinde olacaktır.

Burç yorumları vedik astroloji ve sideral zodyak esas alınarak hazırlanmıştır.

Kapak: Pawel Czerwinski, Unsplash

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir