Ayakkabı Dünyası’nda Yeni Sezon

ayakkabi-dunyasi’nda-yeni-sezon

Çocuk genç 7’den 70’e her yaşa hitap eden birçok marka ve model sunan ‘Ayakkabı Dünyası’ yeni sezon lansmanını gerçekleştirdi. 2024 -2025 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun tanıtımı için Momo Bebeköy’de düzenlenen etkinlik, aralarında Ebru Akel, Aybüke Pusat, Serkay Tütüncü, gibi birçok ismi ve basın mensuplarını bir araya getirdi.

Ayakkabı Dünyası öz markaları Provoq, Eclipse Sport, Eclipse Comfort ve Kiddo’nun yeni tasarımlarına yer veren koleksiyon, şıklık ve konforu buluşturan modellerle öne çıkıyor.

Moda tutkunları için Provoq sezona hızlı girdi

Ayakkabı Dünyası’nın öz markalarından Provoq 2024-2025 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, modern kadının şıklık ve konfor ihtiyaçlarını karşılıyor. Koleksiyon, zarif tasarımlar ve fonksiyonel detaylarla dikkat çekerken, yeni sezona özel iddialı seçenekler sunuyor.

Kadın ve erkek koleksiyonlarının yanı sıra çanta ve takı tasarımları da bulunuyor. Zarif detaylar, fonksiyonel özellikler ve şık renk seçenekleri yeni sezonda öne çıkıyor.

Eclipse Sport, performans ve stili buluşturmuş

Ayakkabı Dünyası’nın kadın ve erkeklere yönelik modern spor ayakkabı tasarımları sunan markası Eclipse Sport, yüksek performans ve şıklığı buluşturan modelleriyle lansmanda öne çıktı. Su geçirmez kumaşlar ve modern tasarımların yer aldığı koleksiyon, fonksiyonellik ve estetiği buluşturuyor. Koleksiyonun en dikkat çekici özelliklerinden biri, yeni sezon modellerinde su geçirmez üst kumaşların kullanılması. Bu yenilikçi teknoloji, karlı ve yağışlı havalarda ayakları kuru tutarak, her türlü hava koşulunda konforlu bir deneyim sağlıyor.

Kiddo ile çocuklar için stil ve konfor bir arada

Minik modaseverlerin favorisi Kiddo’nun 2024-2025 Sonbahar/Kış Koleksiyonu da etkinliğin gözdeleri arasındaydı. Kiddo, yeni koleksiyonunda işlevselliği estetikle harmanlamış. Doğal tonlardan canlı renklere, desenli modellerden eğlenceli detaylara kadar geniş bir yelpazede sunulan ayakkabılar, çocukların hem rahat hem de şık olmalarını sağlıyor. Koleksiyonda yer alan modeller, sıcak iç astarlarıyla çocukların ayaklarını soğuk havalarda sıcak tutarken, kısa ve uzun botlar düğme, fermuar ve bağcık gibi detaylarla dikkat çekiyor. Rahatlık ve stil sunan sneaker’lar, günlük hayatta miniklerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir