Sonbahar/Kış 2024-25 Jimmy Key Koleksiyonu Gökçe Bahadır Ile Parlıyor

sonbahar/kis-2024-25-jimmy-key-koleksiyonu-gokce-bahadir-ile-parliyor

Türkiye’nin sevilen ve başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır, Jimmy Key’in yeni sezon marka yüzü oldu. Jimmy Key’in yeni sezonunda sunduğu minimalist ve zarif tasarımlar, Gökçe Bahadır’ın kişisel stiliyle birlikte tüm moda severlere ulaşacak.

Sonbahar / Kış 2024-25 sezonuna iddialı kreasyonları ve güçlü tema hikâyeleriyle öne çıkan Jimmy Key, yeni marka yüzü olarak ünlü ve başarılı oyuncu Gökçe Bahadır ile anlaştı.

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, sade ve şık stiliyle de fark yaratırken, Jimmy Key’in sürdürülebilir, zamansız, sezon trendlerini yansıtan, konforu ve şıklığı maksimumda sunan koleksiyonlarıyla eşsiz bir uyum sağlıyor. Jimmy Key’in sunduğu minimalist ve zarif tasarımlar, Gökçe Bahadır’ın kişisel stiliyle adeta bir ahenk oluşturuyor.

Jimmy Key Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, Türkiye’de sevilen ve güvenilir bir oyuncu olarak tanınan Gökçe Bahadır’ın Jimmy Key kadınları ile duygusal bir bağ kuracağını düşündüklerini vurgulayarak, “Gökçe Bahadır, hem şıklığı hem de sade stiliyle, geniş bir moda ve yaşam tarzı yelpazesine hitap eden bir isim. Jimmy Key olarak koleksiyonlarımıza yansıttığımız konforlu ve şık giyim stili ve yaşam tarzıyla çok güzel bağdaşacağına inanıyoruz. Gökçe Bahadır’ın doğal güzelliği ve samimi kişiliği, Jimmy Key’in sade, şık ve sürdürülebilir moda felsefesiyle tam bir bütün oluşturdu. Gökçe Bahadır’la iş birliğimiz, yeni sezonda Jimmy Key kadınlarına moda ilhamımızı paylaşacağımız güçlü bir adım olacak.” şeklinde konuştu.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir