Çocuklar Tekrar Podyumda!

cocuklar-tekrar-podyumda!

Çocuklar podyumu çok sevdi!.. Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve ilk etkinliği ile çok ses getiren Emaar’ın çocuk aktivitesi Emaar Kids Fashion Runway’in ikincisi için hazırlıklar başladı. Gelenekselleşen Kids Fashion Runway 19 Ekim’de Emaar’da gerçekleşecek.

Birbirinden eğlenceli çocuk alanlarıyla, çocukların en sevdiği alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Emaar; ilk etkinliği ile çok konuşulan, aynı zamanda Türkiye’nin bir alışveriş merkezinde yapılan ilk çocuk moda etkinliği olan Emaar Kids Fashion Runway’in ikincisine hazırlanıyor.

Emaar’ın ev sahipliği yapacağı bu özel etkinliğin açılışı özel bir dans şovuyla başlayacak. Emaar Kids Fashion Runway‘de yürüyecek minik modeller için hazırlanacak backstage alanında, minikler adeta profesyonel modeller gibi defileye hazırlanacaklar. Saç ve makyaj sanatçılarının uygulacağı profesyonel dokunuşlar, sahne arkası hazırlık aşamaları ve açılıştaki dans şovunun ardından başlayacak olan Emaar Kids Fashion Runway, minik modellerin podyumdaki yürüyüşleriyle taçlanacak…

Emaar Kids Fashion Runway’de fenomen annelerin podyuma çıkacak çocuklarına, Emaar IG hesabından yapılacak çekilişi kazanan çocuklar da eşlik edecek. Böylece oldukça renkli ve eğlenceli bir moda yürüşü hayata geçirilmiş olacak.

19 Ekim’de gerçekleştirilecek Emaar Kids Fashion Runway’in defilesinde modanın öncüsü ve çocuk giyim koleksiyonu olan markaların yeni koleksiyonlarından en özel parçalar yer alacak. Çocukların yürüyecekleri Kids Fashion Runway podyumu, Emaar -3’üncü katta yer alacak. Etkinlik 19 Ekim Cumartesi saat 13:00’de gerçekleşecek.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir