Tiffany & Co., Elsa Peretti’nin Bone Cuff’ını Yeniden Tanıtıyor

tiffany-&-co.,-elsa-peretti’nin-bone-cuff’ini-yeniden-tanitiyor

Tiffany & Co., Elsa Peretti’nin Eylül 1974’te markaya katılışının 50. yıl dönümünü kutlayan “With Love, Since 1837” kampanyası kapsamında ikonik Elsa Peretti® Bone cuff’ını sunuyor. Bu yılın başlarında başlatılan “With Love, Since 1837” kampanyası, aşkı, zarafeti ve mirası kutluyor. Ünlü Tiffany & Co. vitrin tasarımcısı Gene Moore’dan ilham alan bu kampanya, markanın en ikonik mücevher koleksiyonlarının arkasındaki gizli hikayeleri ortaya çıkarıyor ve Moore’un vitrinlerini modern bir dokunuşla yeniden hayata geçiriyor. Tüm koleksiyonu bir araya getiren yaratıcı hikayeler, markanın köklü geleneğini ön plana çıkarıyor. İkonik Bone cuff, Elsa’nın tasarım dehasını ve zarafetini en güzel şekilde yansıtıyor.

50 yılı aşkın bir süredir bir ikon olan Bone cuff, bugün de modernliğini koruyor. Güçlü ve zarif bir kadınsılığı simgeleyen Elsa Peretti’nin devrim niteliğindeki tasarımı, bileklerin şekline uyacak şekilde özenle şekillendirilmiş, böylece cuff’un vücutla bütünleşmesi sağlıyor. Olağanüstü olanı sıradanla harmanlayan “With Love, Since 1837” kampanya görselleri, Gene Moore’un büyüleyici vitrin tasarımlarından ilham alıyor. Yükselen el hareketi, Peretti’nin modellik kariyerinde yaptığı ikonik pozlarına bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Bu konsepti daha da ileri taşıyan yeni kampanya görselleri, işaret parmağında bir uğur böceği ile yer alıyor; bu, Elsa’nın yakın arkadaşı ve yaratıcı iş birliği yaptığı efsanevi fotoğrafçı Hiro tarafından çekilen ünlü Bone cuff reklamına atıfta bulunuyor.

Tarzı ve zarafeti on yıllar boyunca süren nadir tasarımlardan biri olan Bone cuff, Peretti’nin öncü vizyonunu yansıtan duyusal ve heykelsi formuyla zamansız bir klasik olarak kabul ediliyor. Dünyanın en ünlü isimleri tarafından takılan ve mücevher tarihinin en önemli ikonlarından biri olarak öne çıkan bu tasarım, önde gelen müzelerin kalıcı koleksiyonlarında yer alıyor.

Tasarımcının 50. yılını kutlamak amacıyla, Tiffany & Co., 2024 ve 2025 yılları boyunca özel kreasyonlar sunuyor ve Peretti’nin en sevilen ikonlarını eşsiz taşlar ve cesur ölçeklerle yeniden yorumluyor. Bu özel tasarımlar, sektörün en güçlü ve kalıcı yaratıcılarından biri olarak Peretti’nin etkisini vurgularken, dünya çapında Tiffany & Co. mağazalarında ve Tiffany.com’da satışa sunuluyor.

Bone cuff’ı içeren “With Love, Since 1837” kampanyası, Elsa Peretti’nin 50. yıl dönümünü kutlamaya devam etmek amacıyla dünya çapında tanıtıldı.

Sebla Tanık Dijital Yayın Koordinatörü

Radyo Tv eğitimini tamamladıktan sonra, sosyoloji okurken bir yandan da kültür & sanat editörü olarak uzun yıllar çalıştı. 2024’te Marie Claire ekibine katıldı. Burada, modadan güzelliğe, kadın sorunlarından gündeme dair birçok farklı konuda görsel ve editoryal içerik üretti. 2024 Ağustos ayı itibarıyla Marie Claire’in dijital yayın koordinatörü olan Sebla, Marie Claire’in sosyal medya hesaplarından, internet sitesindeki içeriklerinden ve dijital yayın akışından sorumlu.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir