La Prairie Ve Clinique La Prairie Güçlerini Birleştiriyor

la-prairie-ve-clinique-la-prairie-guclerini-birlestiriyor

La Prairie’nin yeni kremi Life Matrix Haute-Rejuvenation Cream, İsviçre’de yer alan Clinique La Prairie ile uzman İsviçre cilt bakım evi La Prairie’nin genç görünümlü bir cilt konusundaki uzmanlık ittifakını özetliyor.

Daha güçlü işbirliği yapmak ve hücresel optimizasyon ve yenileme bilimindeki ortak ve uzun süredir devam eden kökenlerini yansıtmak için gerçekten eşsiz bir fırsat. La Prairie ve Clinique La Prairie’nin temel felsefelerini hücresel gençlik uzun ömürlülüğü bilimini ilerletmek için birleştiren bir yeniliktir.

La Prairie’nin kapsamlı bilimsel araştırma, geliştirme ve testlerinin bir sonucu olarak geliştirilen yeni anti-age bakım kremi, Clinique La Prairie ve La Prairie tarafından yürütülen bakımın cilt hücreleri üzerindeki faydalı etkilerini analiz eden etkileyici bilimsel araştırmayı inceleyerek ve destekleyerek katkıda bulunmuştur. Olağanüstü sonuçlara dayanarak Clinique La Prairie, Life Matrix‘i ve protokollerini yapılandırma programlarına dahil ederek konuklara mevcut en gelişmiş ve etkili cilt yenileme çözümlerini sundu. Clinique La Prairie, cildin genel hücresel ömrün uzatılması ve genç görünümlü bir cildin önemli bir bileşeni olduğuna inanarak yıllar içerisinde araştırmalarını sürdürdü.

Artan kolajen seviyesiyle cildin yapısı güçlenir ve cilt dokusu daha yoğun hale gelir. Sıkılık, elastikiyet ve cilt hacmi iyileşerek ölçülebilir ve algılanabilir bir yeniden dolgunlaştırma faydası yaratır.

La Prairie bilim insanları hücrelerin içinde 10.000 bilgi biyomolekülü gözlemledi

İkinci klinik çalışma, yaşlı bir grup panelist ile genç bir grup panelistin biyomoleküllerini karşılaştırmak amacıyla gerçekleştirildi. La Prairie bilim insanları, 306 bilgi biyomolekülünün seviyelerinin yaşla birlikte istatistiksel olarak anlamlı bir şekilde değiştiğini buldu. 

Bu 306 biyomolekül arasında, 41’i Life Matrix Haute Rejuvenation Cream ile uygulama yapıldığında yaşlı grupta istatistiksel olarak anlamlı bir şekilde ve pozitif yönde değişti. Bu sayede, tedavi yaştan etkilenen bilgi biyomoleküllerinin yüzde 13’ünü önemli ölçüde gelişim gösterdi.

Cilt gençliğinin uzun ömrü yeni bir dokunuşla kişiselleşiyor

Life Matrix Haute Rejuvenation Cream, cilt hücrelerinin kişisel fizyolojik ihtiyaçlarınıza göre işlev görmesini sağlamak için benzersiz epidermal biyomoleküllerinizi yapılandırmaya çalışır. Biyomolekül imzası, genetik yatkınlık, yaşam tarzı, yaş gibi birkaç parametreye bağlı olarak belirli bir zamanda her insan için benzersizdir. Bu nedenle, Life Matrix Haute Rejuvenation Cream bir kişinin bilgi biyomoleküllerinin özelliklerini ayrı ayrı değiştirir. Gerçekten de, panelistlerin biyomolekül imzalarının analizi, Life Matrix Haute Rejuvenation Cream’in her biri üzerinde ayrı ayrı etki ettiğini gösterdi.

Ani Nalyan Dijital İçerik Direktörü

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve İletişim bölümünden mezun olan Ani, üniversite yıllarından bu yana içerik üretimi konusunda tecrübe kazanıp 2022’de Marie Claire bünyesine editör olarak katılmıştır. 2023’te ise dijital içerik direktörü görevine yükselmiştir. Şu anda dijital alanı kapsayan editoryal süreçlerde ve projelerde aktif olarak rol almaktadır.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir