Küçücük…

kucucuk…

Yedi yaş ve üzeri çocuklar için iletişimin iyileştirici gücünü anlatan muzip bir öykü; Küçücük…

Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan ve raflarda yerini alan Küçücük, 7 yaş ve üstü okurlara yaratıcı bir okuma deneyimi sunuyor. Çocuk kitapları ve yetişkinler için kaleme aldığı romanlarıyla sevilen yazar Sema Aslan’ın muzip ve akıcı anlatımıyla iletişimin ve duygularımızı paylaşmanın iyileştirici gücüne odaklanıyor.

Bazen hisleri tarif etmek zordur. Mesela, kendimizi küçülmüş gibi hissettiğimiz zamanlar olur. Hatta, küçücük! Nasıl tarif edilir bu his? Çeken bir kazak gibi küçülmek mi? Peki ya bu histen kurtulmak istersek ne yapmalıyız? Belki de güvendiğimiz biriyle duygularımız hakkında konuşmak en iyisidir!

Çizimlerini ödüllü çizer Zeynep Özatalay’ın ustalıkla gerçekleştirdiği bu renkli öyküde, bir öğretmen ve öğrenci arasında mizah yüklü, duygusal bir diyalog okuyor, çocuk ile yetişkin arasındaki hiyerarşik iletişimin yaratıcı bir anlatımla tersine çevrildiğine şahit oluyoruz.

Empati, merak, iletişim ve duygular temalarına odaklanan kitapta aynı zamanda ana dilimizin yaratıcı ifade gücünü de keşfe çıkıyoruz.

Duyguları tarif etmeye ve paylaşmaya teşvik eden yaratıcı ve muzip bir öykü: Küçücük.

Yazan: Sema Aslan

Resimleyen: Zeynep Özatalay

Yayınevi: Redhouse Kidz

Türü: Öykü

Yaş Grubu: 7 yaş ve üzeri

Konu: İletişim, duygular, merak, soru sorma

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir