Bu Sezon Geri Dönen 90’lar Moda Trendleri

bu-sezon-geri-donen-90’lar-moda-trendleri

2024 sezonu, 90’ların ikonik moda mirasını yeniden sokaklara taşıyor. Bu döneme ait bazen çok sevdiğimiz bazen de hiç hoşlanmadığımız parçalar, nostaljik ama bir o kadar da modern dokunuşlarla gardıroplarımıza geri dönüyor. Süet dokular, minimal topuklar ve bol kesimlerle kendini gösteren bu stile bir kez daha merhaba diyoruz.

Kısa ve ince topuklu ayakkabılar

@beckyydegg

“Topuklu ayakkabı” algısına bir başkaldırı niteliğinde olan minimal topuklular, hem sokak stilinde hem de gece şıklığında kendilerine yer bulmayı başarıyor. Sandaletlerle sıcak mevsimleri geçirdikten sonra şimdi de arkası açık stilettolar ve çizmelerle bu trendi kucaklıyoruz. Kısa ve ince topuklu ayakkabıların günlük kullanıma uygunluğu sayesinde stilinizden ödün vermeden rahat kalabiliyorsunuz.

Süet ceketler

@matildadjerf

Geçmişten gelen bir başka ikon olan oversize deri ceketlerin tahtını sarsan “süet ceketler”, sonbaharın gözdesi oluyor. Yumuşak dokusu ve uyum sağlama özelliğiyle bir adım öne çıkan bu dış giyim parçası, hem bohem hem de şık görünümlerin anahtarı olarak dolaplarımıza ekleniyor.

Kapri pantolonlar

@linda.sza

Kapri pantolonlar ve taytlar, yalnızca spor giyime değil sokak stiline de adapte oluyor. Moda şovlarından sahne kostümlerine, ofislerden gece davetlerine kadar her yerde “kapri” görmeye şimdiden alışmamız gerekiyor. Trend olan bu parçayı spor ayakkabılar veya kısa topuklularla tamamlayabilirsiniz.

Devasa omuz çantaları

@laura_eguizabal

Tüm eşyalarınızı alma kapasitesi olan büyük omuz çantaları, okulların ve iş yerlerinin temel unsuru hâline geldi. “Uni bag” olarak da adlandırılan bu modeller, 90’lardaki devasa çantaların yeni bir versiyonu olarak moda sahnesine geri dönüş yapıyor. Vintage modeller de stil sahiplerinin kalbinde yer almaya devam ediyor.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Bu sonbahar renk paletinizde hangi tonlar olmalı?

Kapak: @eliannaarvizu

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir