Ünlülerin Ilham Aldığı Spiritüel Yaşam Tarzları

unlulerin-ilham-aldigi-spirituel-yasam-tarzlari

Magazinde yer alan birçok ünlü her ne kadar kırmızı halı ve başarılı projeleriyle ön planda olsa da, özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarında içsel dünyalarına verdikleri özeni de görüyoruz. Kendilerini bulmak, enerjilerini dengelemek ve daha huzurlu bir hayat sürmek için spiritüel ritüellerden destek alan ünlüler sık sık takipçilerine tavsiye veriyor, hatta işlerinde de dinginleşen ruhlarını yansıtmaktan çekinmiyor.

Ünlülerin ilham aldığı ve sizin de denemek isteyebileceğiniz o spiritüel yaşam pratiklerini paylaşıyoruz.

Meditasyonla farkındalık yaratmak

Kendall Jenner ve Gisele Bündchen gibi isimler, hayatlarındaki yoğun tempoda bir mola yarabilmek ve zihinlerini dinginleştirebilmek adına meditasyonun gücünden faydalanıyor. Ruhsal farkındalıklarını artırmak ve istedikleri şeyleri çekim alanlarına getirebilmek için sık sık olumlama yapıyorlar. Özellikle Kendall Jenner’ın “Ben kovalamam, çekerim. Benim olan şey beni bulur.” sözü, sosyal medyada viral olmuş ve birçok kullanıcının olumlama cümleleri arasına eklemişti.

Kristallerle enerji dengesi

@bellahadid

Rihanna, Bella Hadid ve Adele gibi isimler kristallere ve doğal taşlara oldukça düşkün. Yanlarından ayırmadıkları bu taşları enerjilerini tazelemek ve korumak için kullanıyorlar. Hatta, Bella Hadid yeni çıkardığı parfüm markası için kristallerin gücünden ilham aldığını paylaşmıştı. Ametist, pembe kuvars veya siyah turmalin gibi kristaller kullanarak siz de etrafınızdaki olumsuz enerjileri uzaklaştırabilirsiniz.

Ay ritüelleriyle yenilenme

Birçok ünlü dolunay ve yeni ay ritüellerine önem veriyor ve bu özel dönemi niyetlerini belirlemek, geçmişi geride bırakmak ve yeni başlangıçlar yapmak için kullanıyor. Kate Moss ve Lili Reinhart da bu durumdan faydalananlar arasında. “Ay banyosu” gibi arınma yöntemlerini deneyen ünlüler, aynı zamanda kristallerini temizlemek için dolunay ışığını da kullanıyor.

İlginizi çekebilecek bir diğer yazı >>>>> Elementinize uygun meditasyon teknikleri

Kapak: @gisele

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir