BURCUNUZU BU KIŞ NELER BEKLİYOR?

burcunuzu-bu-kis-neler-bekliyor?

Kimimiz kış mevsimi sevgilinin kollarında ısınmak için fırsat bilirken, kimimiz de depresyonlardan depresyon beğenebiliyoruz. Burcunuzun elementleri ile alakalı olan bu durumu, Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki platformu siberalem.com’un burç yorumcusu Zodyaklı açıklığa kavuşturuyor, tavsiyeler veriyor. Bilindiği gibi ateş, su, toprak ve hava elementleri burçları temsil eden elementlerden. Dolayısı ile sizin burcunuzun elementi de mevsiminizi belirliyor. Sizin için kış, sevgilinizle battaniyenin altında saatlerce film izleme mevsimi mi yoksa depresyon hırkanızla insanlardan kaçma mevsimi mi? Zodyaklı, Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformu Siberalem için, burçların kış ile arasının nasıl olduğunu analiz etti. Peki, sizin burcunuzun kış ile arası nasıl?

Koç

Koç burcu ateş grubu olduğu için sıcak havaları sever, sıcak havalardan keyif alır. Kış aylarının en çok etkileyeceği burçlardan bir tanesi Koç burcudur. Öncelikle enerjinizi atmanız için kendinizi spora vermeniz gerekmektedir. Bu illa vücudunuzu şekle sokacak ağırlıkla yapacağınız bir spor olmak zorunda değil. Belki tenis, futbol tarzı şeyler deneyebilirsiniz.

Haftanın tavsiyesi: Bir hukuksal sorununuz gündeme gelebilir. Yalnız bu sorun yeni değil de geçmişte uzun uzadıya olmuş, kapanmak bilmemiş bir konu hakkında olabilir. Çözüme kavuşmasının yakınlaştığı sinyalini alabilirsiniz!

Boğa

Boğa burçları, kış mevsimlerine karşı nötr olan burçlardan biridir. Yani kış onları yalnızca tatil bittiği için üzebilir. Zaten çalışmaktan keyif alan bir burç oldukları için kendilerini işlerinin yoğunluğuna verme eğiliminde olurlar. Yine de baharda yıpranmak istemiyorsanız bu kadar çalışmanıza gerek yok. Belki bir seyahat kendinizi daha iyi hissettirecektir.

Haftanın tavsiyesi: Mesleğinizle ilgili güzel gelişmeler duyabilirsiniz. İyi bir değerlendirme, zam, belki övgü hatta terfi bile alabilirsiniz.

İkizler

İkizler burcunun bu mevsimden hasar alması değişkendir. İkilzer kimi zaman kış aylarından çok keyif alırken kimi zaman da hasretle yaz aylarını bekler. Bunun için bunu tetikleyen öğeleri keşfetmeniz gerekir.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta etkinlikler, davetler, düğünler, organizasyonlar haftası olacaktır. Kendinizi kalabalıklar içerisinde sürekli koştururken bulabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç burçları için kışlar sanıldığından daha hüzünlü, daha melankolik geçebilir. Belki kendinizi çok yalnız hissediyor, belki kararan hava gibi kalbiniz sıkışıyordur. Belki ağır sporlar değil ama düzenli yoga yapmak bu kış yükünü azaltabilir.

Haftanın tavsiyesi: Sevgili Yengeç’ler bu hafta biraz psikolojik olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Endişe etmeniz gereken bir şey yok. Terkedilmiş, yalnız bırakılmış hissi ile mücadele etmeye çalışmaktan çekinmeyin!

Aslan

Aslan burçları için kış tam bir cehennem azabı olabilir: yağmur, ıslanan ayakkabılar, bozulan saçlar, aşırı yağlı yapılan yemekler… Sizlerin kendi psikolojiniz için uzak durmanız gereken şeyler tam olarak bunlardır. Bunun için kendinize dönemlik hobiler edinmeniz gerekebilir. Hayatınızın tümünü etkilemeyecek, uzun soluklu olmayacak dönemlik hobilerle kışınızı renklendirebilirsiniz!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta eksik bıraktığınız işlerinizi toparlamaya başlamak için uygun bir süreçtir. Diyete başlayabilir, kendinizi ihmal ettiğinizi düşündüğünüz her alanda kendinizi toparlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir