• 19 Kasım 2021
  • 32 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Pelinsu Özgür

Ayrılık asla kolay değildir. Bir kaynağa göre Kaia Gerber ve Jacob Elordi bir yıllık birlikteliğin ardından ayrıldılar.

In Touch, 18 Kasım Perşembe günü, eski çiftin programlarının uymadığını ve birlikte fazla zaman geçirmediklerini bildirdi. Çiftin dostane bir şekilde ayrıldığı söyleniyor.

20 yaşındaki Gerber ve 24 yaşındaki Elordi, ilk olarak Eylül 2020’de Malibu Nobu’da akşam yemeği yerken ve New York’ta el ele tutuşurken görüntülendiler. Bir kaynak ikilinin o zamanlar yeni yeni tanışmaya başladıklarını söyledi. O ayın sonunda, Gerber’in ebeveynleri Cindy Crawford ve Rande Gerber ile tatile çıkarak işleri bir sonraki seviyeye taşıdılar.

Euphoria dizisinin yıldızı Jacob Elordi ve ünlü model Kaia Gerber Ekim 2020’de ilk kez öpüşürken görüldükleri zaman ilişkilerini doğrulamış oldular.

Çift, Kasım 2020 Cadılar Bayramı için Elvis Presley ve Priscilla Presley oldular ve birlikte fotoğraflarını paylaşarak aşklarını Instagram’da resmileştirdiler.

Elordi ve Kaia ilişkilerini ağırdan alırken bir kaynak onların bu ilişkiden oldukça keyif aldıklarını açıkladı. Nişan, düğün gibi işler için daha genç olduklarını ve anı yaşadıkları da içeriden bir kaynaktan öğrenildi.

Kaia’nın hem ailesi hem de arkadaşları Jacob’u sevmişlerdi. Ailesi onun harika bir eş olduğunu düşünüyor, arkadaşları da çok cana yakın biri olduğundan bahsediyorlardı.

Daha yakın zamanda ikili, Eylül ayında bir Met Gala after partisinde ve doğum günü kutlamasında görüldüler. Bir yıllık flörtün ardından, kırmızı halıdaki ilk görünümleri o ayın sonunda Los Angeles’taki The Academy Museum of Motion Pictures Açılış Galasında yaptılar.

Kaia daha önce Ekim 2019’dan Ocak 2020’ye kadar Pete Davidson ile çıkmıştı ve Nisan 2020’de adı Cole Sprouse ile anılıyordu. Elordi ise 2017’den 2018’e kadar Joey King ve 2020’de Zendaya ile çıkmıştı.

İlgili Konular
  • carousel

Pelinsu Özgür

Plak delisi olan Pelinsu; hayvanları, çizgi romanları ve festivalleri çok seviyor. En sevdiği içecek ise çay.

Önceki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir