• 17 Kasım 2021
  • 232 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Pelinsu Özgür

Gucci ve Balenciaga’nın bu yılın Nisan ayında duyurduğu The Hacker Project ortak koleksiyonu çıktı. Yeni kapsülde klasik Gucci ve Balenciaga silüetleri ve kodları bir araya geliyor.

Öne çıkanlar arasında, puf ceketlerde, şapkalarda ve hatta çoraplarda görünen Gucci’nin GG logosunun çift B logosuna dönüştürülmüş yeniden işlenmesi yer alıyor. Çantaların üzerinde graffiti ile “This Is Not a Gucci Bag” yazarken, hourglass pul işlemeli ceketin üzerinde iki markanın ismi yan yana bulunuyor.

Bir diğer dikkat çeken detay ise Balenciaga’nın öne çıkan Triple S siluetinin geri dönüşü. The Hacker Project için, ikonik spor ayakkabı, her biri hem Gucci hem de Balenciaga etkilerine selam veren iki renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor.

The Hacker Project temasının devamı ederken her iki moda evi de , diğeriyle daha sık ilişkilendirilen parçaları satıyor. Gucci web sitesinde, Balenciaga’nın çiçek baskılı çantaların ve kıyafetlerin yanı sıra, Demna Gvasalia tarafından tasarlanan diğer parçaları hatırlatan Triple S renk çeşitleri ve teknik ceketler sunuyor. Balenciaga web sitesi ise, “This Is Not a Gucci Bag” yazılı aksesuarların yanı sıra GG logosunun ters çevrilmiş görünümüne odaklanıyor.

İlgili Konular
  • slider

Pelinsu Özgür

Plak delisi olan Pelinsu; hayvanları, çizgi romanları ve festivalleri çok seviyor. En sevdiği içecek ise çay.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir