Enerjimiz Var!

enerjimiz-var!

Gençlerin yeteneklerini sergilemeleri ve enerjilerini tüm Türkiye ile paylaşmaları amacıyla İGDAŞ yarışma düzenliyor. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yarışmada gençlerin yapması gereken; çek, yükle, kazan!

Doğal gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, Edirne’den Kars’a Türkiye’yi kapsayan bir fotoğraf yarışması düzenliyor. 30 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek “Enerjimiz Var” temalı yarışmaya tüm ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.

Başvuruların başladığı yarışmaya öğrenciler ücretsiz olarak katılabiliyor. Yarışmanın kazananlarına dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, tablet, akıllı bileklik gibi birbirinden değerli teknolojik ödüller verilecek.

30 Mayıs 2022 tarihine kadar “Enerjimiz Var” temalı 4 adet dijital fotoğraf ile www.enerjimizvar.com sitesinden yarışmaya başvuru yapmak mümkün. Yarışmanın sonuçları, 10 Haziran 2022 tarihinde yine aynı adresten açıklanacak.

Katılımcılar, yarışmanın katılım koşulları, ödülleri ve değerlendirme kriterleri ile ilgili her türlü bilgiye yine www.enerjimizvar.com adresinden ulaşabilirler.

“Sosyal Sorumluluk Projelerine Büyük Önem Veriyoruz”

Ortaokul ve lise çağındaki tüm gençleri yarışmaya katılmaya davet eden İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, yarışma ile ilgili şunları söyledi: “Her fırsatta bilimde, sanatta ve sporda gençlerle buluşuyor olmak bizlere kıvanç veriyor. Bu sefer de ‘Enerjimiz Var’ temalı fotoğraf yarışmamız ile gençlerin yeteneklerini sergilemeleri ve enerjilerini tüm Türkiye ile paylaşmaları için köprü oluyoruz.”

Cep Telefonu ile Çekilen Fotoğraflarla Yarışmaya Katılmak Mümkün 

İzzet Keribar, Sadık Üçok gibi değerli fotoğraf sanatçılarının jüri üyeliği yapacağı yarışmaya filtre kullanılmadan çekilen ve üzerinde oynanmayan her türlü dijital fotoğrafla katılım sağlanabilir. Fotoğraf makinesi ile çekilen fotoğraflar kadar, cep telefonları ile çekilen fotoğraflar da yarışmaya kabul edilecek.

Değerlendirme Kriterleri

Konuya uygunluk: “Enerjimiz var” temasına ne kadar uygun olup olmadığının değerlendirilmesi.

Yaratıcılık: Temanın klişelerden uzak ve yaratıcı bir biçimde yorumlanıp yorumlanamadığının değerlendirilmesi.

Estetik boyut: Estetik açıdan esere değer katıp katılmadığının değerlendirilmesi.

Teknik boyut: Teknik açıdan yeterli olup olmadığının değerlendirilmesi.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir